A tămâiat oraşul împotriva coronavirusului

2
0



De aproape 40 de zile un câm­pu­lun­gean nu mai are liniște. Vrea să ani­hileze coronavirusul pentru a-i salva de la moarte pe concetă­țenii săi.


Omul este generos și se mai gândește și la cei care locuiesc în zonele arondate orașului cum ar fi Lerești și Valea Mare Pravăț. Acesta a bătut străzile în lung și-n lat și a făcut dezinfecție cu tămâie în Câmpulung. A făcut un traseu în semnul crucii! Mai concret bărbatul înhămat cu kilograme de tămâie, ne întrebăm de unde le-o fi achiziționat atât timp cât bisericile sunt închise, cu tot cu magazinele lor a declanșat un proces de dezinfecție virală cu fum de tămâie naturală de brad, cum a scris pe pagina sa de socializare. A ales să unească aceaste localități sub formă de cruce. Bărbatul și-a pus pe mașină un vas de metal în care fumegă tămâia și merge cu el prin oraș. Spre exemplu, ieri și-a ales 4 puncte, Mateiaș, Pescăreasa, Vișoi și Grui. Bărbatul după această acțiune își dorește ca cetățenii din Câmpulung să fie protejați de virușii ucigași și Dumnezeu să-i apere, redăm mesajul său de pe pagina de socializare.Unii câmpulungeni s-au bucurat de acțiunea bărbatului și chiar sunt bucuroși că cineva se gândește la sănătatea lor, în vremuri de pandemie acest lucru dându-le speranță că boala Covid 19 va dispărea în cel mai scurt timp. Alții văd gestul ca unul prostesc, considerând că toți se cred salvatorii orașului.,,Eu nu cred așa ceva, cum să moară virusul de la fumul de tămâie în spațiu larg. Dacă eram la biserică mai credeam. Ce să facă și bărbatul asta săracul. Trebuie să își găsească o ocupație, că altfel înnebunește acasă. Și uite așa atrage atenția asupra lui. Ce-o fi scriind în declarație când pleacă la tămâiat prin oraș?”, a declarat un câmpulungean. Bogdan Radu


2 COMENTARII

  1. Biserica este plină de oameni că dânsul. De aia nu mă duc acolo la ei. Ajung oamenii să creadă până și într-un fum că-i poate ajuta, exact ca pe vremea când alții credeau în fumul de jertfă și zei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.