”Marius Croitoru a creat un haos la Pitești!”

1
0
  • Sponsorul echipei FC Argeș a găsit vinovatul principal pentru situația clubului

iorel Tudose, sponsorul principal al echipei FC Argeș, membru în Consiliu de Administrație al clubului din Trivale, știe care sunt cauzele rezultatelor foarte slabe înregistrate de alb-violeți în această ediție de campionat.
După înfrângerea cu Universitatea Cluj, Tudose a vorbit la emisiunea GSP LIVE despre situația din club. Oficialul a arătat cu subiect și predicat vinovații care au dus echipa de fotbal a Piteștiului în subsolul clasamentului.

”Echipa a fost blocată de metodele lui”

Tudose l-a pus la zid pe fostul antrenor, Marius Croitoru, pe care-l acuză pentru situația în care se află clubul:
”Marius Croitoru a creat un haos la Pitești! Haosul în care se află clubul a fost creat de Marius Croitoru. Echipa a fost blocată de domnul Croitoru. Eu nu am fost de acord cu aducerea lui. Nu a mai jucat nimic! A fost blocată de total de metodele domnului Croitoru și de modul în care a pus problema. A avut mână liberă la transferuri, la tot, până la rezilierea de comun acord. Eu aș numi-o altfel… Înțelegeți ce vreți.
La finalul campionatului voi spune mai multe. Au fost niște impresari îți băgau jucători pe gât și ziceau «Ți-l aduc pe ăla, dar mai ia doi». Din dorința de a lua un atacant, mai aduceam 2-3 jucători din ligile inferioare. Acolo aveau salarii de 1.500 de euro și la noi au salarii imense” a spus Tudose la GSP LIVE.

”Mulți jucători nu au ce căuta în Liga I!”

Oficialul piteștean s-a luat și de jucătorii alb-violeți: ”Problema e la jucători, la valoarea lor. Mulți nu au ce căuta în Liga 1, dar trebuie s-o scoatem cu ei la capăt. Nu avem altă soluție. Mă refer la jucătorii care nu sunt în lot. Noi avem aproape 30-35 de jucători. Lotul are 21-22 de jucători. Restul nu au ce căuta în prima ligă.
Naivitatea în managementul sportiv se plătește! Oamenii sunt pricepuți, dar își asumă cineva aceste erori? Nu. Tot cei care plătesc își asumă. Suporterii nu-i înjură pe Vlădoiu, Prepeliță sau Croitoru. Naivitatea de a da credit celor care nu se pricep la managementul sportiv… Eu sunt adeptul jucătorilor români, nu al celor aduși de diverși impresari.
Am spus că vreau să jucăm cu tineri, dar mi s-a spus că vom face o trecere treptată spre asta, dar că acum nu avem jucători tineri de valoare. Am acceptat să aducem străini, nu mai mult de 6-7, dar m-am trezit cu 12-13 jucători noi. Mulți dintre ei nici nu au avut acceptul clubului”, a spus Viorel Tudose la GSP LIVE.

CLASAMENT PLAY-OUT M G P
1 FCU 1948 1 3 23
2 FC Petrolul 1 1 21
3 FC Universitatea Cluj 1 2 20
4 FC Botoșani 1 1 19
5 FC Voluntari 1 0 18
6 AFC Hermannstadt 1 0 17
7 AFC Chindia Târgoviște 1 -1 16
8 UTA Arad 1 -1 14
9 FC Arges 1 -2 14
10 CS Mioveni 1 -3 11 M.D.

1 COMENTARIU

  1. NU VA ESTE MA RUSINE ACUM DATI VINA PE CROITORU ,CAND A VENIT CROITORU AȚI DAT VINA PE PREPELITA SI TOT ASA VEȚI CONTINUA .PRINCIPALII VINOVATI VOI SUNTETI TU ,GENTEA SI NU IN ULTIMUL RAND FOAMETE SI ALCOLICUL DE ALEXE PENTRU CA VOI V-ATI DAT ACORDUL SA ADUCA JUCATORII NU IAU IMPUS CU FORTA .AVETI OAMENI COMPETENTI IN ORAS FOSTI JUCATORI CU PERSONALITATE PE CARE NU-I ACCEPTATI IN DETRIMENTUL CELOR DOI ALEXE SI FOAMETE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.