Real Bradu câștigă derby-ul și urcă pe 3!

0

Etapa a 17-a din Liga a treia, Seria a 4-a a programat și derbiul argeșean Unirea Bascov – Real Bradu, în timp ce cea de-a treia echipa argeșeană participant în competiție, Muscelul Elite Câmpulung a jucat la CS Dinamo București. Singura câștigătoare dintre argeșene, este Bradu, formație care s-a impus în derby-ul Judean.
Partida dintre Unirea Bascov și Real Bradu a fost programată pe Stadionul Orășenesc din Mioveni. Oaspeții din Bradu, s-au impus cu 2-1(0-0), golurile fiind marcate de Cosmin Bucuroiu (74 – penalty) / Ionuț Oprescu (65), Georgian Mormolea (68). Real Bradu a început meciul cu Bunea, Mitrache, Oprescu, Pîslaru, Constantin, Găleşeanu, Duminică, Zamfirescu, Dima, Voinescu, Mormolea, iar pe parcursul reprizei secunde au fost întroduşi Pirciu, Govlej şi Cotun. De partea cealaltă, la Bascov, Adri Dulcea i-a folosit pe Petrișor – Linte, Puică, Dumitrache, Tănase – Gheoroae, Polo, Gallo – Iordache, Georgescu, Bucuroiu. Rezerve la Unirea au fost: Grigore, Donea, Terec, Tudose, Albulescu, Chircioagă, Mihalcea, Curea, Troană. După această victorie, Real Bradu se află pe locul al treilea în clasament, cu 22 de puncte. Sezonul regular se încheie sâmbătă, 25 martie, cu un joc acasă, în compania celor de la Flacăra Moreni.

”Totul pentru obiectiv!”

După victoria cu Unirea Bascov, antrenorul celor din Bradu, Alin Popescu, a declarat: ”Am obţinut o victorie frumoasă, pe care băieții mei o meritau cu prisosință, însă de la antrenamentul de astăzi gândurile noastre se îndreaptă spre ultima etapă din sezonul regulat. Vom da totul pentru a ieși de pe teren cu fruntea sus, dar mai ales cu obiectivul îndeplinit”.

Înfrângere la scor

Într-un alt joc al seriei, CS Dinamo Bucureşti – ACS Muscelul Câmpulung Elite 4-0. Golurile au fost marcate de Baudouin Kanda (36), Găină (54), Alexandru Dițu (70), Cristian Chiriță (85). La musceleni au jucat: Voicu Marian – Stancu Luca, Nuță Andrei, Sanda Marius, Stelea Andrei, Niță Eduard, Turcin Codruț, Floarea Ionuț, Ghiță Ștefan, Niță Antonio, Crânguș Tudor, pe parcurs mai intrând Anghelina, Ene și Bucurescu. Ultimul test pentru Muscelul înainte de Play-Out este programat vineri pe Stadionul Municipal din Câmpulung, împotriva liderului seriei CS Tunari, de la ora 15:00. S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.