Bradu în play-off, Bascov și Câmpulung în play-out

0

La finalul săptămânii trecute s-a tras linie peste sezonul regular din Liga a 3-a, iar după 16 etape Real Bradu va juca acum în play-off-ul pentru promovarea în Liga 2, în timp ce Unirea Bascov și Muscelul Câmpulung se vor bate în play-out pentru menținerea în acest eșalon fotbalistic.
În ultima etapă, Muscelul Elite Câmpulung a pierdut clar acasă, cu 5-1, în fața liderului CS Tunari, dar după ce la pauză a fost 0-0. Golurile au fost marcate de Cristian Anghelina (87) / Claudiu Herea (51), Gabriel Plumbuitu (68), Marian Mihai (74), Cosmin Lambru (76), Andrei Zătreanu (90).
Premianta și surpriza plăcută a seriei, Real Bradu a obținut o calificare istorică în play-off-ul competiției. Brădenii au pierdut acasă în fața Flacării Moreni, cu 3-2, dar au obținut calificarea terminând pe locul 4, la egalitate cu CS Dinamo, dar stând mai bine la meciurile directe. În ultimul joc pierdut, Pirciu marcat o dublă în prima repriză, iar după pauză Andrei Zaharia, Dragoș Cernea și Iulian Drăgan au adus victoria oaspeților.
Într-un alt meci, SC Popeşti Leordeni – Unirea Bascov 2-0, iar bascovenii lui Adi Dulcea termină prima parte a campionatului pe locul 6 cu 18 puncte și se vor lupta în play-out.
În week-end începe faza superioară a campionatului Ligii a III-a. În play-off, sâmbătă, 1 aprilie, de la ora 17:00, Real Bradu joacă în deplasare la liderul CS Tunari.
În schimb în play-out, în prima etapă, vineri, 31 martie de la ora 15:00 se joacă Unirea Bascov – Muscelul Elite Câmpulung.
În Seria 4, după sezonul regulat situația este astfel: în play-off: CS Tunari (40 puncte), SC Popești Leordeni (33), Flacăra Moreni (23), Real Bradu (22); în play-out: CS Dinamo Bucureşti (22), Unirea Bascov (18), FCSB 2 (17), FC Pucioasa (15), ACS Muscelul Câmpulung Elite (10). Retrogradată în ultima ligă: Astra (retrasă din competiție cu o etapă înainte de finalul turului și apoi retrogradată în ultima ligă) S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.