Reținută după ce a furat borseta cu bani dintr-o mașină!

0

Aveți mare grijă pe unde vă lăsați banii și obiectele de valoare! Hoții sunt tot timpul cu ochii pe mașinile lăsate deschise, iar într-o fracțiune de secundă puteți rămâne fără bunuri.   M.D.

Asta a pățit un argeșean care a rămas fără borseta cu bani, în momentul când a lăsat uitat să închidă autoturismul. După câțiva ani de cercetări, a fost prins și făptașul, o tânără de 21 ani, care are și alte antecedente penale.

„Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Din cercetări, s-a stabilit că, în ziua de 08 mai 2020, o tânără de 21 de ani, din Coșești, cu antecedente penale, ar fi sustras, dintr-un autoturism staționat în parcarea unui magazin, o borsetă ce conținea suma de 1.000 de lei și documente personale. Inițial, fapta a fost înregistrată cu autor necunoscut. Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată” a anunțat IPJ Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.