Bogdan Vintilă: ”Este o competiție a surprizelor”

1

Antrenorul Bogdan Vintilă este conștient de dificultatea acestei partide și așteptă din partea elevilor săi o tresărire de orgoliu.
Tehnicianul va folosi în acest meci jucătorii care au evoluat mai puțin în campionat, campionatul fiind prioritar: ”O să avem în față un joc foarte interesant, din punctul meu de vedere. Este împotriva unei echipe foarte bune, știm că ei au duminică un joc important. Sunt sigur că Dan Petrescu va aborda diferit acest joc. Noi, avem din păcate problemele noastre și va trebui cumva să gestionăm tot lotul pentru că este dificil de dus trei jocuri în șapte zile. Așa că, la această partida voi apela la jucători care au jucat mai puțin și vom încerca să aducem o schimbare în modul de a juca, în modul nostru de a ne exprima în teren. Este o competiție a surprizelor, sperăm să facem o surpriză plăcută joi seara la Cluj. Ne dorim să reușim să marcăm și să câștigăm. Este primul pas pe care vreau să îl facem. Este prematur să ne gândim deja la o finală a Cupei României în situația în care suntem noi. Trebuie să fim realiști, să ne dăm seama că primul lucru pe care trebuie să îl facem este să reușim să marcăm, să câștigăm, ca noi să ne revenim mental pentru a aborda următoarele jocuri” a declarat tehnicianul argeșean înaintea acestui duel.

”Nu fac diferență între români și străini!”

Principalul alb-violeților a spus că nu există tabere de străini și români, chiar dacă au existat tensiuni în timpul meciului de campionat cu FC Voluntari: ”Este o singură tabără. Este FC Argeș. Faptul că mai apar disensiuni nu înseamnă că echipa este împărțită în tabere. Există tensiune, există presiune, lipsa rezultatelor pozitive duce la încărcătură emoțională peste măsură. Unii jucători știu să își gestioneze aceste emoții, alții nu. Dar, după discuțiile avute cu ei sunt toate lucrurile în regulă din punctul de vedere al interacțiunii între jucători. Toți avem același scop. Eu nu fac diferență între români și străini. Toți sunt jucătorii mei, fie ei români sau străini” a explicat Vintilă.  M.D