După cearta cu iubita a plecat beat cu maşina!

0
0

Un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Mioveni, a dat de necaz joi dimineaţă! Acesta s-a certat cu iubita a urcat la volanul maşinii şi  a plecat nervos. Era băut. M.S.

În apropiere de intersecţia de la Piscani, pe DN73 a pierdut controlul volanului. A izbit cu putere un cap de pod, iar autoturismul s-a răsturnat. A mers târâş zeci de metri şi s-a oprit în mijlocul intersecţiei. Poliţiştii au constatat că era avea 0,61 la mie alcool în aerul expirat.. M.S

„În dimineaţa zilei de 14 mai a.c., polițiștii Secției de Politie Rurală Stâlpeni au intervenit la un eveniment rutier petrecut în zona Piscani de pe raza localităţii Dârmăneşti.

Din verificările efectuate de poliţişti s-a stabilit că un conducător auto de 21 de ani, din Mioveni, care conducea un autoturism pe DN 73, din direcţia Stâlpeni spre Piteşti, la ieşirea din curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, lovind un cap de pod din afara părţii carosabile şi răsturnându-se.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care tânărul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar permisul de conducere al celui în cauză a fost reţinut pentru cercetări, fiind eliberată dovadă fără drept de circulaţie”, anunţă IPJ Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.