DSV cu ochii pe vânzările de cozonaci și drob pe internet!

0

În această perioadă, Direcția Sanitar Veterinară Argeș acordă atenție producerii si comercializării de către persoane particulare, a produselor specifice Sărbătorilor Pascale. 
Este vorba de cozonaci, friptură și drob de miel, chiar ouă roșii. Atenția este îndreptată către astfel de producători care oferă spre vânzare aceste porduse postând anunțuri pe internet și care nu dețin documente legale de funcționare si documente care să ateste că respectivele preparate sunt sigure pentru consum, acestea fiind preparate în bucătăriile din gospodăriile proprii.
”Transmitem consumatorilor să achiziționeze produse alimentare doar din unități autorizate sau înregistrate sanitar veterinar, să evite achiziționarea de la persoane neautorizate chiar dacă prețurile par atractive, expunându-se astfel riscului de îmbolnăvire. Sfătuim consumatorii care au achiziționat produse despre care au suspiciuni cu privire la calitatea sau salubritatea lor, sau consideră că sunt produse în spații neaprobate sanitar veterinar, să depună sesizări la instituțiile abilitate ale statului” a declarat în acest sens, directorul DSV Argeș, Sorin Sorescu. S.M.