Înotătorii de la CSM Pitești, campioni la CN!

0

În week-end s-au desfășurat la Otopeni, Campionatele Naționale de Înot pentru Juniori, Tineret și Seniori, competiție la care au participat și sportivii de la CSM Pitești.
Rezultatele obținute de aceștia au fost foarte bune. Astfel, Theodor Proca a avut a doua performanță la Juniori cu 733 de puncte F.I.N.A. În proba de 1500 m liber, înotătorul argeșean a obținut medalie de argint, la seniori și medalii de aur la tineret și junior cu timpul 16’05”94. În proba de 400 m liber a luat medalie de aur la categoria juniori și medalie de bronz la categoria tineret cu timpul 04’05”13, iar în proba de 800 m liber cu un timp de 08’21”70 a obținut medalii de bronz la categoria Tineret și Seniori și medalie de aur la categoria Juniori.

Adrian Nae tot de la CSM Piteşti a ieșit Campion Național la categoria tineret în proba 100 m bras cu timpul 01’04”54, iar în proba de 50 m bras a luat medalie de bronz la categoria tineret cu timpul 29”18.
În fine, înotătoarea piteșteancă Delia Safcencu a luat medalie de bronz la seniori în proba 400 m mixt cu timpul 05’02”75.

”Campionatul National Seniori ,Tineret și Juniori s-a desfășurat în perioada 5-9 aprilie la Otopeni. Toti trei sportivi sunt crescuți și pregătiți de mine. A fost o competiție foarte grea cu multe răsturnari de situatie. Acestă competitie a fost o rampă de lansare. Vom avea vești cât de curând din partea FRNPM. Poate chiar înainte de ultima competiție oficială Cupa României. Toți sportivii și-au făcut datoria pe deplin. Au fost 5 zile de foc unde s-au intrecut cu acest cromometru” a spus la finalul concursului antrenorul celor trei medaliați, Viorel Ciobanu.  S.M.