Au ratat calificarea în semifinalele campionatului!

0
  • FC Argeș Basketball – Rapid București 72-75 (20-27, 21-16, 24-12, 7-20)

FC Argeș Basketball a ratat calificarea în semifinalele Ligii Naționale de Baschet Masculin după ce a pierdut și cel de-al treilea meci din sferturi cu Rapid.
Bucureștenii s-a calificat în careul de ași al competiției după o revenire spectaculoasă în Pitești Arena, giuleștenii impunându-se cu 75-72, în confruntarea de marți seară. Trupa lui Tudor Costescu s-a impus cu 3-0 la general și va lupta pentru câștigarea trofeului cu U BT Cluj, campioana României. Piteștenii vor juca acum pentru grupa valorică 5-8. Bucureștenii au început în forță meciul, iar la finalul primului sfert aveau un avans de 7 puncte. În debutul sfertului doi, alb-violeții au reușit să anuleze acest handicap și au preluat conducerea, 34-32, prin Jevtovic. Bucureștenii au revenit și au intrat la cabine cu două puncte avans, 41-43.

Învinși după ce au pierdut un avans de 13 puncte!

După revenirea de la cabine, FC Argeș Basketball a revenit în joc, având înaintea ultimului sfert 10 puncte avans. Ecartul s-a mărit la 13 lungimi, însă piteștenii nu au știut să gestioneze momentele bune. Antrenorul Milan Mitrovic nu a cerut time-out când trebuia, iar giuleștenii au egalat la 70. Barovic i-a adus pe bucureșteni în avantaj, însă Argeșul a încercat să dea lovitura cu un coș de trei puncte, ratat de Wilson. Rapid s-a impus cu 75-72, grație celor două libere transformate de Jeremic. Cu 18 puncte, 2 recuperări, 2 pase decisive și 2 intercepții, Jay Threatt a fost cel mai bun om al Rapidului. Acesta a fost secondat de Mladen Jeremic (15 puncte, 4/6 de afară, 3 recuperări) și Demitrius Conger (14 puncte, 4 recuperări, 4 pase decisive) fiind următorii marcatori.
De la FC Argeș s-a remarcat CJ Wilson, cu 20 de puncte, 4 recuperări, 3 pase decisive și 2 intercepții, urmat de Bruce Massey, cu 15 puncte și 6 recuperări, Nikola Jevtovic, cu 14 puncte și 5 recuperări. M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.