Clubul Sportiv “Armbenders Viorel Dobrin”, campion la skandenberg!

0

Înainte de Sărbătorile Pascale, orașul Târgu Mureș a organizat Campionatul Național de Skandenberg, competiție la care au participat 350 de sportivi de la 24 de cluburi din țară.
Clubul Sportiv “Armbenders Viorel Dobrin” s-a deplasat la acest concurs cu 35 de sportivi, toți din Poiana Lacului, antrenați și coordonați de Viorel Dobrin, masterand la Facultatea de Educație Fizică și Sport Pitești, și soția acestuia, Andreea Dobrin, asistent medical și multiplă campioană și vice-campioană națională. La finalul competiției, clubul argeșean a devenit pentru a 6-a oară cel mai bun din țară. Argeșenii au câștigat 19 medalii de aur, 15 medalii de argint și 15 medalii de bronz.

Viorel Dobrin: ”Un campionat foarte greu”

Viorel Dobrin, președintele clubului argeșean, este foarte mulțumit de rezultatele sportivilor săi: ”A fost primul an când Campionatul Național a fost organizat în parteneriat cu Federația Română de Skandenberg – Armwrestling unde sunt vicepreședinte.
Un campionat foarte greu, cu răsturnări de situație, dar am reușit să ne clasăm foarte bine. Primi doi sportivi din fiecare categorie s-au calificat la Campionatul European din Republica Moldova și la Campionatul Mondial din Kazakstan. Din postura mea de campion mondial voi participa la Jocurile World Combat Games 2023 care vor avea loc în Arabia Saudită, la categoria Seniori 90 kg. Este primul an când suntem calificați la aceste jocuri mondiale. Țin să mulțumesc sponsorilor Cipcos Mar, Primăriei și Consiliului Local Poiana Lacului și Imark Sistem – Trieurodata pentru sprijinul acordat. Cu ajutorul sponsorilor, vrem să organizăm în luna iulie Cupa României – Cupa Dobrin la Skandenberg, competiție la care așteptăm peste 250 de sportivi”. M.D.