Luptă pentru locul 7 cu CSM București

0

Volei

Echipa de volei feminin a Piteștiului se pregătește pentru ultimele meciuri din acest sezon competițional. FC Argeș Volei va întâlni CSM București, în grupa valorică 7-8. Seria se va juca după sistemul cel mai bun din trei partide, primul meci urmând să se dispute în Capitală, sâmbătă, de la ora 17.00. Partida va fi condusă de o brigadă de arbitri compusă din Gabriel Dediu și Florin Barbu, observator la acest joc fiind delegat Jean Bratu.

Lupte
Medaliați la Cupa României
Acum câteva zile, la Buziaș, a avut loc Cupa României de lupte pentru cadeți, competiție la care au luat startul cei mai buni luptători din țara noastră. La finalul concursului, CSM Pitești a obținut o medalie de argint prin Denis Agapie Cioacă, la categoria 92 kg, și una de bronz prin Eduard Andrei, la categoria 71 kg. În competiția pe echipe, CSM Pitești a ocupat locul 3. Sportivii de la clubul din Ștrand sunt pregătiți de antrenorii Ovidiu Croitor, Cătălin Miron și Vasile Pavelescu.

Sambo
David Marina, locul 7 la Europene
În perioada 18-23 aprilie, în Israel, la Haifa, a avut loc Campionatul European de Sambo pentru Tineret, întrecere la care au participat cei mai valoroși sportivi de pe Bătrânul Continent. La această întrecere a luat startul și piteșteanul David Marina. Acesta a concurat la categoria 98 kg, iar la finalul competiției s-a clasat pe locul 7. Sportivul de la clubul din ștrand este pregătit de antrenorul Sergiu Drigă. M.D.