Victorie importantă pentru Dacia Mioveni!

0
  • Handbal feminin

Echipa de handbal feminin CS Dacia Mioveni 2012 a obținut luni seara o victorie importantă în Liga Florilor. Argeșencele au reușit să invingă o contracandidată din subsolul clasamentului, CSM Slatina, meciul disputat în Sala Sporturilor din Mioveni terminându-se 22-20 pentru gazde.
Prima repriză a fost una echilibrată, în care oaspetele au condus pe tabelă în mare parte și chiar au intrat cu avantaj de două goluri la cabine 11-9, desprinderea având loc în ultimele minute. A doua repriză a aparținut alb-albastrelor care nu numai că au recuperat diferența de 2 goluri ci s-au și impus la două goluri. A fost 13-9 în această parte secundă a jocului, Dacia preluând inițiativa încă din start, egalând repede și apoi conducând la câte un gol până spre final când s-a reușit desprinderea la două goluri.
Cu acest success, CS Dacia și-a consolidat poziția a 11 –a în clasament, acumlând 19 puncte în 23 de meciuri, cu 4 mai mult față de locul 12 (CSM Slatina) și cu 4 mai puține față de locul 10 (CSM Tg Jiu). Pozițiile 11 și 12 merg la barajul de menținere / promovare, cu locurile 2 din Divizia A, pozițiile 13 și 14 (HC Zalău 14 puncte și CSM Galați – 1 punct) retrogradează direct în timp ce locul 10 se salvează direct. Din campionat mai sunt de jucat 3 etape, CS Dacia având meciuri la CSM București (campioana), cu Gloria Buzău (locul 4) și la Rapid (locul 2).
DACIA MIOVENI – CSM SLATINA 22-20 (9-11)
Mioveni: Ion, Mîrcă Olariu – Constantinescu 7, Krsnik 5, Vizuete 4, Cîrjan 4, Moldovan Popa 1, Milic 1, Simion, Chiș Ivan, Beșleagă, M. Ilie, Lazăr, Nicolae. Antrenor: Victorina Bora.
Slatina: Timoshenkova, Nagy – Coman 6, Lixăndroiu 5, Fulgoi 3, Bogdanovici 2, Cârligeanu 1, Lecu 1, Necula 1, Matea 1, Popescu, Lazea, Olaru. Antrenor: Adrian Chiruț. S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.