Hoții furau la casele selfpay, în hypermarket

0
0

Trei dosare penale au avut de instrumentat polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești privind furturi comise de doi tineri într-un hypermarket. Cei doi încărcau coșurile cu produse și alegeau să plătească la casele selfpay (n.r. staţie de plată). Acolo, în loc să scaneze toate produsele, le scanau doar pe cele mai ieftine şi astfel achitau doar o mică parte din cât ar fi costat toate cumpărăturile. 
„Din cercetări s-a stabilit că, în perioada 26 martie – 23 aprilie a.c., un tânăr de 23 de ani, din Pitești, împreună cu o tânără de 19 ani, din Corbi, ar fi sustras, în mai multe rânduri, din incinta unui hypermarket, produse alimentare și nealimentare, cauzând un prejudiciu total de aproximativ 1.200 de lei. Reamintim că, după admninistrarea probatoriului, la data de 03 mai a.c., tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind dispusă cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar. Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată a celor doi tineri”, a transmis IPJ Argeş.
În curtul anchetei oamenii legii au stabilit că la o singură sesiune de cumpărături, cei doi a încercta să sutragă produse de 600 de lei. Andrei Gabriel D., în vârstă de 23 ani, din Pitești, și Georgiana M., în vârstă de 19 ani, din Corbi, riscă pedepse cu închisoarea de la 1 la 5 ani. M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.