Meci capital pentru supraviețuirea în Liga I!

1
0
  • FC Argeș – Petrolul Ploiești, astăzi, ora 20.00, Digi Sport, Prima Sport, Orange Sport

Meci capital pentru supraviețuirea în Liga I! Așa poate fi catalogată partida FC Argeș – Petrolul Ploiești, de astăzi, de la ora 20.00, de pe stadionul Nicolae Dobrin, din runda cu numărul 9, ultima a play-out-ului Superligii Superbet.

Înaintea acestei ultime etape, FC Argeș ocupă locul 9, penultimul, cu 21 de puncte, poziție direct retrogradabilă, în timp ce Petrolul Ploiești se situează pe locul 2, cu 34 de puncte, cu unul mai puțin decât FCU Craiova, liderul play-out-ului. Pentru a prinde un loc de baraj, alb-violeții au doar varianta victoriei cu Petrolul, însă acest lucru nu este suficient!

Victoria trebuie să fie dublată de un pas greșit al Chindiei, egal sau eșec cu FC Voluntari, formație care și-a asigurat prezența la primul baraj pentru calificarea în Conference League.
Voluntariul este în luptă directă cu FCU Craiova pentru a fi gazda acestui joc important, oltenii având înaintea acestei ultime etape un avans de două puncte față de ilfoveni.

Chindia Târgoviște, adversarul cu care se luptă piteștenii pentru ultimul loc de baraj, ocupă locul 8, cu 22 de puncte, iar caz de egalitate de puncte cu FC Argeș, dâmbovițenii sunt avantajați pentru că nu au beneficiat de acea rotunjire a punctajului la intrarea în play-out.

Disputa din Trivale nu se anunță una ușoară pentru alb-violeți, prahovenii câștigând cele două meciuri din sezonul regular. M.D.

1 COMENTARIU

  1. Ferească domnul să retrogradam .Dacă șansa ne ocolește cei ce s-au ocupat de echipă : Pregătire,transferuri,cantonamente, lot să-și dea demisia de onoare pt ca si-au batut joc de FC Argeș un Club de tradiție. Nu stiu care sunt cei care s-au ocupat de echipă dar trebuie trași la răspundere: Președinte, Director Executiv,DIRECTOR Sportiv , Delegat, Antrenorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.