Medicul Felix Sârboiu se întoarce la serviciu

0

 

Depistat pozitiv la infecţia cu COVID-19, medicul de chirurgie vasculară Felix Sârboiu s-a vindecat şi se întoarce la serviciu. Anunţul a fost făcut după ce acesta a avut o întâlnire cu preşedintele Consiliului Judeţean Dan Manu. M.S. 

„Astăzi, 18 mai, președintele Consiliului Județean Argeș, dr. Dan Manu, s-a întâlnit cu dr. Felix Sârboiu, șeful Secției de Chirurgie Cardio-Vasculară din cadrul Spitalului Județean de Urgență Pitești. Întâlnirea a avut loc în contextul în care, după controversele apărute în spaţiul public în urma pozitivării la virusul COVID-19 a dr. Felix Sârboiu, acesta luase decizia de a pleca din județul Argeș și, implicit, de a renunța la activitatea desfășurată în cadrul Spitalului Județean.

Având în vedere performanțele medicului Felix Sârboiu de-a lungul timpului, precum și necesitatea de a oferi la nivel regional servicii medicale într-o specialitate de nișă, chirurgie cardio-vasculară, în urma discuției, președintele Dan Manu l-a determinat să rămână la Spitalul Județean de Urgență Pitești, să continue activitatea și să dezvolte serviciile medicale alături de întreaga echipă a Secției de Chirurgie Cardio-Vasculară” anunţă biroul de presă al Consiliului Judeţean Argeş.

Reamintim că la mijlocul lunii aprilie, medicul Felix Sârboiu au fost depistat pozitiv cu coronavirus. Au fost ample discuţii în timpul a cărora s-a spus că medicul a mers la serviciu mai multe zile deşi avea simptomatologie specifică şi ar fi refuzat să facă testul PCR, după ce ieşise negativ la un test rapid. Ulterior medicul a spus că a cerut să-i fie făcut test şi a fost refuzat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.