Tinerii au sfârșit sub dubiță

0
  • Căsătoriți de un an



Un grav accident rutier a avut loc ieri, la Valea Ursului. Un Logan a ajuns pe contrasens și s-a izbit violent cu o dubiță. Cei doi ocupanți au autoturismului, șoferul şi soţia acestuia au rămas încarcerați, fiind declarați decedați. Ilie N., de 35 de ani şi soţia lui Diana N., de 22 de ani, ambii din Pitești, erau căsătoriţi de mai puţin de un an.


Accidentul s-a petrecut ieri dimineaţă. Un echipaj de descarcerare de la ISU Argeş, un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Argeş şi unul SMURD de terapie intensivă mobilă, s-au deplasat la faţa locului. Cercetările au fost efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș. Oamenii legii au stabilit că Ilie N. de 35 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism Logan pe DN7, dinspre Vâlcea către Pitești, nu ar fi adaptat viteza în condiții de carosabil umed, în curbă la stânga. Afară ploua şi din acest motiv a pierdut controlul volanului pătrunzând pe contrasens. Acolo s-a izbit violent cu o dubiţă condusă de un bărbat Ion V., de 52 de ani, comuna Nuci, din judeţul Ilfov, care se deplasa din direcția Pitești către Râmnicu Vâlcea.
Au murit pe loc
Impactul a fost extrem de puternic, Loganul fiind distrus aproape complet. Martorii au sunat la 112 şi au anunţat că cei doi ocupanţi ai autoturismului sunt în stare de inconştienţă. Şoferul Ilie N. şi soţia acestuia Diana N., de 22 de ani, au fost scoşi dintre fiarele maşinii de echipajul descarcerării. Ambii au fost preluaţi de echipajele medicale fără funcţii vitale. Din nefericire nu s-a mai putut face nimic pentru cei doi tineri. Se pare că soţii au murit pe loc, în momentul izbiturii.
Un şofer a ajuns în şanţ ca să evite coliziunea în lanţ
În urma coliziunii a fost rănit uşor şi şoferul dubiţei, Ion V. şi pasagerul din acelaşi autovehicul. Cei doi au primit îngrijiri medicale, conducătorul auto fiind dus la spital. Pasagerul a refuzat. În afara celor două autovehicule, în zonă a mai fost avariată o maşină. Şoferul unei Skoda, în faţa căruia s-a petrecut tragedia, a frânat brusc în încercarea de a evita impactul cu autovehiculele lovite. Autoturismul a derapat şi a ajuns în şanţ, însă a evitat coliziunea în lanţ. Cel de la volan a scăpat nevătămat.
Erau căsătoriţi de mai puţin de un an
Soţii Ilie şi Diana N. sunt căsătoriţi de mai puţin de un an, cei doi având nunta în vara anului trecut. Tineiri de întorceau de la părinţii care locuiau în apropiere de locul tragediei. Tocmai de aceea, la scurt timp după accident, prieteni şi rude ai celor doi au ajuns la locul accidentului. Mama tinerei a intrat în stare de şoc atunci când a văzut cadavrele. Femeia striga ca din gură de şarpe, fiind ţinută de un bărbat să nu se prăbuşească. Localnicii spun că Diana ar fi fost însărcinată, însă informaţia nu a fost confirmată oficial. Tânăra era consultant la NN Asigurări de Viaţă. Trupurile neînsufleţite au fost duse la Serviciul de Medicină Legală Argeş. M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.