Fetiță lovită de mamă cu mașina!

0

O fetiță în vârstă de 7 ani, din comuna Dârmănești, a ajuns în stare critică la Spitalul de Pediatrie Pitești după ce a fost lovită cu mașina de către mama ei. Se pare ca femeia a ajuns acasă, a deschis porțile, moment în care a văzut-o pe micuță în curte. A intrat cu autoturismul și  la scurt timp a realizat că fetița a dispărut din raza sa vizuală.  Fără să-și dea seama o lovise cu mașina. M.S.

La data de 13 iunie a.c., în jurul orei 16:15, polițiștii argeșeni au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, în localitatea Dârmănești, o minoră ar fi fost accidentată de un autoturism, în curtea unei locuințe, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Stâlpeni, care au constatat că cele sesizate se confirmă, minora fiind găsită în stare de inconștiență.

De asemenea, la caz a fost direcționat un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă. Echipajul medical a efectuat manevre de resuscitare și a preluat minora, cu funcții vitale.

Din verificările preliminare efectuate de polițiști, s-a stabilit că, o femeie de 43 de ani, din Dârmănești, _în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor_, în timp ce intra cu autoturismul în curtea locuinței, ar fi accidentat o minoră de 7 ani.

În cauză, va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs, a mai precizat sursa citată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.