A cerut telefonul şi l-a furat!

0

Marţi 13, zi cu ghinion pentru un tânăr, în vârstă de 29 de ani, din Piteşti, care a ajuns în arestul IPJ Argeş. Tânărul este acuzat de furt calificat faptă comisă într-un mod incredibil. Telefonul furat i-a fost dat chiar de către proprietar. 
Întâmplarea a avut loc pe 1 iunie, în timp ce Ionuţ Adelin J., de 29 de ani, din Piteşti, se afla într-o agenţie de pariuri. Acolo, sub pretextul că doreşte să sune pe cineva din familie, a cerut telefonul unui bărbat. A luat aparatul s-a prefăcut că formează şi a fugit cu el de sub ochii proprietarului. La scurt timp după ce a furat aparatul l-a dus la o casă de amanet. Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 4 Poliție Pitești l-au identificat repede pe făptaş, cu ajutorul camerelor de supraveghere. Au reuşit să recupereze şi telefonul, în valoare de 420 lei, şi l-au înapoiat proprietarului. După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore. Ieri, a fost fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Tânărul este recidivist fiind condamnat tot pentru furt. El s-a eliberat recent din penitenciar.
De asemenea este judecat de magistraţii Judecătoriei Piteşti în alte două dosare de furt, unul comis la Kaufland, altul la Auchan. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.