FC Argeș i-a reziliat contractul lui Calcan

0

FC Argeș a mai renunțat la încă un jucător care a avut o contribuție la retrogradarea echipei în liga secundă. ”Clubul nostru și fotbalistul Andreias Calcan au ajuns la un acord pentru încetarea raporturilor contractuale pe cale amiabilă. Mult succes în carieră!” a fost anunțul piteștenilor pe pagina de facebook. Calcan este al 13-lea jucător la care alb-violeții au renunțat în decurs de câteva zile.

Prepeliță a semnat cu Gloria Buzău

În lupta pentru promovarea în Liga I, FC Argeș îl va avea ca adversar și pe Andrei Prepeliță. Tehnicianul de 37 de ani este noul antrenor al divizionarei secunde Gloria Buzău. Liber de contract din octombrie 2022, după demiterea de la FC Argeș, Andrei Prepeliță a fost pe lista mai multor formații în această vară. Dorit de U Cluj sau de Unirea Slobozia, a semnat în cele din urmă cu Gloria Buzău.

Bassong, la Farul Constanța

La doar câteva zile după ce a reziliat cu FC Argeș, canadianul Zorhang Bassong a semnat cu Farul Constanța. Canadianul, care poate evolua atât ca fundaș stânga cât și ca mijlocaș, poziție pe care a fost utilizat la FC Argeș, a fost prezentat ieri dimineață de marinari. Bassong nu a impresionat în scurta perioadă petrecută în Trivale, încheiată cu o singură pasă de gol în 10 apariții. Născut în Toronto, Zorhan Bassong a debutat la naționala Canadei în 2020, într-un meci amical cu Barbados, scor 4-1. A mai jucat un meci de atunci pentru naționala nord-americană, tot amical, pierdut cu Islanda, scor 0-1. M.D.