Doar pentru palmares!

0
  • România U21 – Croația U21, azi, ora 21,45, TVR 1

Naționala României U21 își va încheia în această seară aventura la Campionatul European Under 21 care are loc în România și Georgia. Selecționata pregătită de Emil Săndoi va întâlni de la ora 21.45, pe stadionul Steaua, reprezentativa Croației, în ultima etapă a Grupei B.
Va fi doar un meci de palmares, pentru că ambele selecţionate au fost eliminate matematic de la Campionatului European de fotbal Under 21. Atât Croația U21 cât şi România U21, nu au fost în stare să câştige măcar un punct sau să marcheze un gol în partidele jucate cu Ucraina U21 şi Spania U21. Echipa naţională de tineret a Croaţiei a pierdut cu scorul de 1-0 meciul disputat cu Spania U21, pe stadionul “Rapid-Giulești” din Bucureşti, fiind eliminată de la turneul final. Golul ibericilor a fost înscris de Abel Ruiz, în minutul 1. În prima partidă “Mladi Vatreni” au fost bătuţi cu 2-0 de Ucraina U21, tot pe stadionul “Rapid-Giulești” din Bucureşti. Golurile ucrainenilor au fost marcate de Oleksiy Kashchuk (19) şi Danylo Sikan (48).
Reprezentativa de tineret a României a fost învinsă cu scorul de 1-0 de Ucraina U21, pe stadionul “Steaua” din Bucureşti şi a ratat calificarea în sferturile de finală a turneului final. Victor Dican a marcat în propria poartă, în minutul 89.
În primul meci “tricolorii mici” au rezistat doar o repriză în confruntarea cu Spania U21, care a avut loc tot pe stadionul “Steaua” din Bucureşti. Golurile a fost marcate de Álex Baena (56), Juan Miranda (62) şi Sergio Gómez (90+5). Al 13-lea meci al României U21 la un turneu final ar fi trebuit să se joace cu casa închisă, iar fanii să spere la o calificare, însă fiind fără nicio miză, va fi doar de palmares. M.D.