Încă 5 autobuze noi au sosit la Pitești!

0

Primarul Cristian Gentea a anunțat că Piteștiul va beneficia de încă cinci autobuze noi. Acestea vor fi puse în circulație în cel mai scurt timp. 
Edilul a precizat că de la jumătatea lunii viitoare, vechile autobuze vor fi înlocuite cu unele noi: ” În momentul de față sunt 10 autobuze hibrid, iar restul de 10 ajung cel târziu la sfârșitul lunii iulie, urmând ca în cel mai scurt timp să le vedem pe trasee.
Vestea bună este că din cele 15 autobuze MAZ, fără aer condiționat, mai sunt pe traseu doar 4, iar din 15 iulie vor fi înlocuite și acestea!” a fost mesajul transmis de primarul Gentea.

S-au montat stațiile de încărcare

Cu o zi înainte de venirea celor cinci autobuze, primarul a efectuat o vizită de lucru în parcarea Bowling (strada Costache Negri, nr. 30), de lângă Bazinul Olimpic, unde au fost montate stațiile de încărcare: 40 de puncte de încărcare lentă și 4 puncte de încărcare rapidă pentru autobuze electrice. Gentea a precizat că se pun la punct ultimele detalii referitoare la punerea în funcțiune și predarea către operator a platformei. M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.