Înjunghiat de mai multe ori de vecin!

0
  • Crimă la Mălureni!

O crimă a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, în comuna Mălureni. Un bărbat, în vârstă de 67 de ani, a murit după ce a fost înjunghiat de mai multe ori. Ucigașul și cel decedat au băut împreună înainte de tragedie. Crima a avut loc în casa victimei, la Mălureni. Autorul, un bărbat în vârstă de 39 de ani, a fost reținut la scurt timp după ce a comis fapta.
În jurul orei 2.00, Nicolae T., de 39 de ani, din comuna Mălureni s-a dus la fratele lui și i-a mărturisit crima! Era speriat și plin de sânge când a bătut la ușa lui și i-a spus. „L-am înjunghiat pe Ion”. Când a auzit una ca asta, fratele criminalului a sunat la 112 şi s-a dus acasă la Ion O., de 67 ani. A văzut victima căzută, plină de sânge având mai multe tăieturi. Când poliţiştii au ajuns la faţa locului, Nicolae T. a fost reţinut. Omul era beat şi nu putea da prea multe amănunte despre crimă. S-a stabilit că sâmbătă seara, acesta a mers acasă la Ion O., care locuia singur şi au băut împreună. Amândoi au întrecut măsura şi, la un moment dat, pe fondul consumului de alcool s-au luat la ceartă. Atunci Nicolae T. a pus mâna pe un cuţit şi l-a înjunghiat pe bărbatul care îl primise în casa lui.

A recunoscut fapta

Poliţiştii care au ajuns primii la faţa locului au constatat că într-adevăr omorul a avut loc. Echipa de criminalişti a mers la faţa locului însoţită de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş. „A recunoscut şi a spus şi motivul. Din păcate, nu pot să vă spun motivul pentru că ar însemna că aş dezvălui date din declaraţia dumnealui. Pot să vă spun că nu sunt motive ieşite din comun. Aşa rezultă că erau tovarăşi de pahar. Arma crimei pare a fi un cuţit pe care l-a şi prezentat cel care este inculpat în cauză. Nu vă pot spune numărul leziunilor pentru că, deocamdată, nu avem un raport de necropsie, dar ştiu că prezintă mai multe leziuni”, a declarat, pentru Curierul zilei, Laurenţiu Palaghiea, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş.

A mai fost condamnat

„În noaptea de 01 spre 02 iulie a.c., în jurul orei 02:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați, prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că, în localitatea Mălureni, în urma unui conflict între doi vecini, unul dintre aceștia a fost înjunghiat și a decedat. Polițiștii Secției de Poliție Rurală Domnești au intervenit, cu operativitate, la locul indicat și au stabilit că cele sesizate se confirmă, în sensul că, un bărbat de 39 de ani, din Mălureni, în timp ce se afla la domiciliul vecinului său, de 67 de ani, pe fondul consumului de alcool și a discuțiilor în contradictoriu, l-ar fi înjunghiat pe acesta din urmă.Cercetările au fost preluate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, împreună cu polițiștii Serviciului Investigații Criminale Argeș. Bărbatul de 39 de ani a fost condus la sediul poliției, pentru audieri. După administrarea probatoriului, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș a dispus reținere bărbatului, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță” a transmis Mădălina Epure, ofiţer de relaţii cu presa al Ipj Argeş. Se spune că Ion O. a fost înjunghiat de cel puţin 5 ori. Bărbatul locuia singur fiind văduv. Nu era prima dată când bea împreună cu Nicolae T. Acesta din urmă, este divorţat şi în urmă cu muIţi ani a mai fost condamnat, dar între timp a intervenit reabilitarea judecătorească. Nicolae T. a fost condamnat în 2006 pentru distrugere şi în 2010 petru furt. El a avut de executat o pedeapsă de 3 ani şi 3 luni. Ieri după-amiază, a fost prezentta Tribunalului Argeş cu propunerea arestării preventive sub acuzaţia de omor.  M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.