Atacat pe stradă de tată şi fiu

0

Un bărbat a fost atacat sâmbătă, pe stradă , la Curtea de Argeş, de doi bărbaţi. Agresorii, tată şi fiu, au ajuns în arest. Anchetatorii au stabilit că cei implicaţi au mai avut conflicte. Oamenii legii continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.
Scandalul a avut loc sâmbătă, 1 iulie, la Curtea de Argeş, pe strada Valea Iaşului, în jurul orei 13.00. Acolo, în apropierea unui magazin, Vasile C., tatăl, în vârstă de 56 ani şi Vasile C., fiul, în vârstă de 29 ani, ambii din Curtea de Argeș l-au văzut pe un bărbat, în vârstă de 45 de ani ,din comuna Muşăteşti, cu care au mai avut certuri. Cei doi l-au atacat, lovindu-l cu pumnii şi picioarele. Unul dintre agresori a avut pe mână o rozetă metalică şi în urma loviturilor i-a porvocat victimei plăgi care sângerau. Martorii au sunat la 112 şi au sesizat Poliţia. Oamenii legii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Agresorii au fost identificaţi şi după audieri au reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore.
Ieri , au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Cuirtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.