Beată la volan şi cu permis fals!

0

Sâmbătă, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș, au oprit în trafic o maşină condusă de un tânără. Oamenii legii i-au cerut şoferiţei actele la control iar în urma verificărilor s-a constatat că permisul este fals. Mai mult, conducătoarea auto era băută.
Ioana V., de 28 de ani din Curtea de Argeş a fost trasă pe dreapta de un echipaj din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din localitate. Aceasta a prezentat la control un permis despre care oamenii legii au bănuit că este fals, după ce au verificat în baza de date şi au constatat că femeia nu figurează ca deţinătoare de permis. În timpul discuţiilor cu cea de la volan, agenţii rutieri au simţit că miroare a alcool şi au rugat-o să sufle în etilotest. S-a stabilit că se afla sub influenţa alcoolului, având o valoare de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care femeia a fost condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
Pe numele Ioanei V. a fost întocmit dosar penal pentru conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului. M. Sandu