Și-a arătat ”bărbăția” în sala de păcănele

0

Un piteștean în vârstă de 28 de ani, a fost reținut de polițiștii Secției 3 Pitești după ce și-a arătat sexul într-o sală de păcănele din municipiu. Acesta s-a certat cu angajatele sălii de jocuri și ca să le demonstreze că nu-i pasă de amenințările lor s-a descheiat la pantaloni și le-a arătat membrul, înjurând și amenințând. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere din interior, stau acum mărturie a gestului indecent care l-a dus la ”răcoare”.
Întâmplarea a avut loc sâmbătă. Cristian Daniel T., de 28 de ani, din Pitești, era beat și juca păcănele. Se spune că, la un moment dat, s-a luat la ceartă cu angajatele sălii de jocuri. Bărbatul a început să le adreseze injurii salariatelor. La rândul lor, acesta i-au atras atenția să se potolească, altfel va avea necazuri. Ca să le demonstreze că nu-i pasă, acesta s-a descheiat la pantaloni și a ”săvârșit acte de exibiționism”, după cum spun oamenii legii. A fost sesizată poliția și un echipaj din cadrul Secției 3 Poliție Pitești a mers la fața locului. Oamenii legii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri. Au ridicat de la sala de jocuri imaginile surprinse de camerele de supraveghere, ca probe în dosar. Cristian Daniel T. a fost dus la audieri și pe numele lui a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore. Ieri, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Bărbatul are antecedente penale după ce în 2017 a fost condamnat la 1 an și 6 luni închisoare, cu suspendare, pentru vătămare corporală.
În luna martie a acestui an, Cristian Daniel T. a pierdut un proces intentat de Primăria Pitești care cerea înlocuirea amenzii cu muncă în folosul comunității. Tânărul a fost obligat de instanță să presteze 300 de ore de muncă în folosul comunității din cauză că nu a achitat sancțiuni în valoare de peste 17.000 lei. Luna trecută, Judecătoria Pitești a emis împotriva lui un ordin de protecție. Nu are voie să se apropie de o femeie, probabil fosta lui parteneră, de fiica acesteia, de mama ei, la mai puțin de 100 de metri, timp de 6 luni. M. Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.