A spart două societăți și a plecat cu un ATV

0

După ce a dat o spargere, la două societăți, un bărbat în vârstă de 39 de ani, din comuna Priboieni, va fi trimis în judecată. Acesta a furat un TV și calculatoare, prejudiciul fiind de aproximativ 15.000 de euro. Se pare că fapta a fost comisă cu complicitatea unor angajați ai societăților în care a intrat prin efracție.
Polițiștii Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat în supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat.
Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 08 spre 09 octombrie 2022, Florin Cătălin D. un bărbat de 39 de ani, din Priboieni, împreună cu alți doi bărbați, au pătruns într-o hală de pe raza localității Moșoaia, de unde au sustras un ATV și mai multe componente IT, producând prejudicii pentru două societăți comerciale, în valoare de 56.000 de lei, respectiv 4.500 de euro. Cele dou societăți aveau sediul în aceeași curte. Bărbatul a fost prins în luna iunie a acestui an, la aproximativ 9 luni de la comiterea faptei. Bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, ulterior fiind dispusă măsura preventivă a arestului la domiciliu. Nu are voie să ia legătura cu complicii, nici cu martorii. Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunerea de trimitere în judecată. M.Sandu