Ce mai fac colegele de serie ale CS Mioveni și FC Argeș

0

☛ Victorie cu bulgarii
CS Comunal Șelimbăr a obținut, duminică seara, prima victorie din amicalele acestei veri, 2-0 cu Minyor Pernik, echipă retrogradată în această vară în liga a treia din Bulgaria. Inițial, Șelimbărul trebuia să joace duminică cu Bnei Sakhnin (prima ligă din Israel), dar amicalul a picat și sibienii au întâlnit până la urmă trupa de bulgari Minyor Pernik. Golurile echipei pregătite de Claudiu Niculescu au fost marcate de spaniolul Rodri Hernando și Raul Rotund, doi jucători achiziționați în această vară.
☛ Meciuri în
cantonament
Aflată în cantonamentul din Bulgaria, Steaua a disputat primele două partide amicale. Echipa lui Daniel Oprița a înregistrat o înfrângere și o victorie, în perioada în care așteaptă să debuteze în noul sezon de Liga 2. Steaua a cedat în partida cu Beitar Ierusalim (deținătoarea Cupei Israelului și participantă în Conference League), scor 1-2, iar după a învins în duelul cu PFC Bansko (liga a 3-a din Bulgaria), scor 3-0.
☛ 1-1 de la pauză
CSM Slatina și Gloria Buzău au disputat un meci amical, sâmbătă, la Slatina. Deși Gloria Buzău se află într-un stagiu de pregătire la Mogoșoaia, unde va sta până la 22 iulie, a făcut deplasarea pentru duelul cu formația lui Daniel Oprescu.S-a terminat 1-1 partida, rezultatul fiind înregistrat încă după primele 45 de minute.