Urmărit 25 de kilometri de poliţişti

0

Ieri, un şofer în vârstă de 29 de ani, din Bucureşti a refu­zat să oprească la semna­lele po­liţiştilor de pe A1. A fost oprit din cursa nebună la Valea Ursului, de un echipaj al Servi­ciului Rutier Argeş. Curios este faptul că nu avea un motiv apa­rent să nu se supună semna­lelor oamenilor legii.
Un echipaj de la Poliţia A1 se afla la kilometrul 90. Oamenii legii au observat un BMW care se îndrepta spre Piteşti, mergând haotic, efectuând depăşiri pe banda de urgenţe şi circulând cu viteză ridicată. Oamenii legii i-au făcut semnal să tragă pe dreapta. Şoferul, un bucureştean în vârstă de 29 de ani, nu s-a supus, accelerând ca să dispară. A fost urmărit până la ieşirea de pe A1, la Bascov. Poliţiştii au luat legătura cu Serviciul Rutier Argeş care a aşteptat maşina la Bascov. Autoturismul a fost oprit în trafic la Valea Ursului de poliţiştii argeşeni. În maşină se mai afla o tânără în vârstă de 25 de ani, tot din Bucureşti. Aparent şoferul nu avea motiv să nu oprească. A fost testat şi nu era băut, iar permisul de conducere era valabil.
A fost predat poliţiştilor de la A1 care în urma verificărilor i-au dat bucureşteanului o amendă în valoare de 1160 de lei şi i-au reţinut permisul pentru 60 de zile, pentru neoprirea la semnalul poliţiştilor. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.