Pe locul 8 la Campionatul European

0

Kaiac

Frații Adrian și Victor Stepan au ocupat locul 8 în finala probei de canoe 2 masculin U23-1000 metri la Campionatul European Kaiac-Canoe de Sprint pentru juniori și U23 care s-a desfășurat la Montemor-o-Velho (Portugalia). Cei doi sportivi de la CSM Pitești sunt pregătiți la clubul din Ștrand de antrenorul Gheorghe Din.
Nadia Haidar, locul 9 în Portugalia
Tot la Campionatul European de Kaiac-Canoe de Sprint pentru juniori și U23, de la Montemor-o-Velho (Portugalia), piteșteanca Nadia Haidar a terminat pe locul 9 în finala probei de kaiac 1 feminin-1000 metri. Sportiva legitimată la clubul din Ștrand este pregătită de antrenorul Agoston Siposs. Atât Nadia, cât și frații Stepan au făcut parte din delegația României care a participat la această competiție de mare anvergură.
Sport
Locul 4 la FOTE
România a ocupat locul al patrulea în clasamentul pe medalii la Festivalul Olimpic al Tineretului European pentru sporturile de vară de la Maribor (Slovenia), cu 9 de aur, 6 de argint şi 5 de bronz. Aceasta este cea mai bună performanţă a țării noastre la o ediţie de vară a FOTE după cele din 1995 (Bath) şi 2003 (Paris), când a încheiat pe poziţia a treia. România a participat cu o delegaţie compusă din 92 de sportivi, care au concurat la 9 discipline: atletism, baschet 3×3, ciclism pe şosea, ciclism MTB, gimnastică artistică, handbal, înot, judo şi tenis.
Box
Pregătire comună cu ungurii
În aceste zile, lotul național de box al României efectuează un stagiu de pregătire comună la Turnu Severin alături de lotul național al Ungariei în vederea participării la Campionatul European de cadeți din Slovenia, întrecere programată în luna august. La competiția de la Maribor, CSM Pitești este reprezentat de pugilistul Marian Chiriță(54 kg). Boxerul piteștean este pregătit de antrenorul Ioniță Mărășescu.