Înfrângere în ultimul amical al verii!

0

CS Mioveni a jucat sâmbătă ultimul joc de verificare înainte de începerea campionatului. Galben-verzii au primit vizita formației de Liga a 3-a, CS Afumați și au pierdut cu 3-1.
Ilfovenii au deschis scorul în minutul 25, după ce Alexandru Iamandache, intrat de puțin timp pe teren în locul accidentatului Dorin Burlacu, s-a desprins ușor de apărarea gazdă, a scăpat singur cu portarul Sima și a șutat plasat. După pauză, în minutul 60, oaspeții au marcat din nou, de această dată cu un șut sub transversală al lui Cezar Beșleagă, de la circa 18 metri.
CS Mioveni a redus din diferență în minutul 70, prin Remus Guțea, din careu, după ce tot el a ratat un penalty, portarul respingând în față, lovitura de pedeapsă fiind scoasă de Tincău, care a fost faultat în careu.
Ultimul gol a aparținut tot Afumațiului, tot lui Cezar Beșleagă, în minutul 82, când a punctat pe o fază de contraatac.
Antrenorul gazdelor, Constantin Schumacher a folosit în acest meci tot aproape tot lotul pe care îl are la dispoziție.
Tehnicianul început meciul cu: Sima – Gogor, Garutti, Burnea, Șerbănică – Trașcu, Cărărus – Căprescu, Herea, Duțan – Costea. După pauză au mai intrat: Bucur, Dică, Bîrzu, Iordache, Șerban, Văsălie, Ivan, Bolohan, Militaru, Coșereanu, Guțea, Pleșa, Tincău.
De partea cealaltă, la CS Afumați au jucat: Obetin – Ciucur, Robi, Duțu, Avram, Busurni, Zaina, Tudorache, Burlacu, Gheoroae, Stanciu, în prima repriză, pentru ca în partea secundă să intre și Craioveanu, Matei, Tudose, Enache, Iamandache, Beșleagă, Oprea, Stancu, Ionică, Nica.
Al treilea insucces
În această perioadă de pregătire de vară, CS Mioveni a mai disputat cinci meciuri amicale, înregistrând următoarele rezultate: 3-0 cu ACS Muscelul Câmpulung Elite, 0-2 cu CSM Slatina, 2-1 cu Progresul Spartac, 0-0 cu Corvinul Hunedoara și 0-1 cu Campionii FC Argeș.
Mai aveau un joc
CS Afumați s-a aflat la al doilea amical în această vară, după ce în weekendul trecut a câștigat cu 6-1 jocul cu FCSB U19. Urmează test cu Cozia Călimănești înainte de meciul din Turul 2 din Cupa României, unde nu își știe momentan adversarul, apoi un amical cu SCM Râmnicu Vâlcea, iar după aceea, în cazul în care se va califica, va evolua în Turul 3 al Cupei. Ilfovenii o vor lua din nou de la capăt din Liga 3, după ce și în ediția recent încheiată a dominat sezonul regular și play-off-ului, însă în barajele de promovare s-a oprit în faza semifinală. S.M.