58 de cupluri piteștene au fost premiate!

1

Ieri a avut loc, în sala mare a Primăriei Municipiului Pitești, premierea cuplurilor care sărbătoresc nunta de aur și nunta de diamant. Celor 55 de cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie, precum și celor 3 cupluri care aniversează 60 de ani de viață împreună le-au fost oferite, de către primarul Cristian Gentea, diplome de fidelitate, premii în bani și flori.
Desfășurată periodic, ceremonia de premiere a seniorilor reprezintă o recunoaștere, din partea municipalității, a membrilor comunității care susțin valorile familiei și importanța stabilității în căsătorie, contribuind prin toată experiența lor de viață și de muncă la dezvoltarea acestui oraș. ”A fost, din nou, o mare bucurie și onoare să îi felicit, astăzi, 9 august 2023, pe seniorii noștri care aniversează 50 sau 60 de ani de căsătorie! O viață întreagă în care au fost alături unul de altul, s-au ascultat și s-au susținut în toate! Viața de cuplu, familia, sunt cu adevărat, cele mai importante realizări ale fiecăruia dintre noi. Le doresc ca anii ce vin să fie și mai deosebiți, împliniți și darnici cu dumnealor! Multă sănătate! La mulți ani”, a transmis primarul Cristian Gentea. La sfârșitul lunii iunie, în ședința de Consiliul Local Piteti, s-a votat ,cu majoritate, ca sumele acordate ca premiu cuplurilor longevive să fie majorate de la 600 lei la 1000 lei. Hotărârea va intra în vigoare începând cu 1 ianuarie 2024. Până atunci toate cuplurile premiate vor primi câte 600 lei. M.S.

1 COMENTARIU

  1. Era fain sa publicati si lista, sa fie si oamenii mandri, sa arate ziarul la banca de la scara, sau in parc, sa ia exemplu si copii lor, si vecinii lor, si dusmanii lor…si…sa iasa un pic din eternul anonimat..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.