Șoferul beat s-a oprit în gardul de la Lidl

0

La un pas de comă alcoolică s-a aflat ieri un piteștean, în vârstă de 37 de ani, care a urcat la volanul unei mașini și a plecat la drum. Având în vedere starea lui, nu este de mirare că, la un moment dat, a pierdut controlul volanului și s-a oprit cu mașina în soclul din beton al unui gard ce aparține magazinului Lidl de pe Calea Drăgașani. Din fericire era singur în mașină. 
Accidentul a avut loc ieri după-amiază, pe Calea Drăgășani, din Piteși. Un Volkswagen a izbit cu putere gardul magazinului Lidl. La fața locului s-au deplasat echipaje de pompieri de la ISU Argeș, de polițiști de la Biroul Rutier Pitești și de la Serviciul de Ambulanță Argeș. Șoferul, Manuel S., de 37 de ani, din Pitești, era singur în mașină. A fost preluat de echipajul medical. Avea leziuni la față și acuza dureri de coloană. Polițiștii și-au dat seama că șoferul este beat. I-au cerut să sufle în etilotest și nu mică a fost mirarea celor prezenți când au văzut că aparatul indica o concentrație de 1,78 mg/l în aerul expirat. Având în vedere că alcoolemia este dublă față de concentrația în aerul expirat, adică peste 3,5 la mie, cei de față se mirau cum de nu a intrat bărbatul în comă alcoolică. Manuel S. a fost transportat la spital pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale dar și pentru recoltare de probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. 
Pe numele lui a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și conducere sub influența alcoolului. M.Sandu