Matiz răsturnat după impactul cu două maşini

0

Un accident rutier în care au fost implicate trei maşini a avut loc ieri, în Piteşti, la ieşirea din oraş spre Târgul Săptămânal. Un Matiz s-a răsturnat după ce a intrat în coliziune cu două maşini. Din cercetările oamenilor legii s-a stabilit că tocmai şoferul autoturismului care a ajuns cu roţile în sus este vinovat de cele petrecute.
Accidentul a avut loc pe Calea Craiovei, în apropierea unei benzinării. Poliţiştii Biroului Rutier Piteşti au stabilit că Radu B., de 69 de ani, din Piteşti cobora panta la volanul unui Matiz. Nu a păstrat distanţa laterală în timpul mersului faţă de un Logan condus în aceeaşi direcţie de Gabriel M., de 26 de ani, din comuna Săpata. Cele două maşini s-au ciocnit, moment în care Matizul a fost proiectat pe contrasens, acolo unde a lovit în lateral un BMW X 5 condus de Lucian D., de 50 de ani, din Piteşti.

Impactul a fost atât de violent încât Matizul a fost răsturnat şi a aterizat pe plafon. În urma impactului a fost rănit uşor Radu B., acesta fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti. Cercetările oamenilor legii continuă pentru a se stabili cu certitudine împrejurările în care a avut loc accidentul. M.Sandu Foto C. Tudor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.