3 zile incediare de Analogue Festival

0

Cea de-a doua ediţie a Analogue Festival, desfăşurată în perioada 25 – 27 august, pe Platoul de la Făget s-a dovedit a fi şi în acest an un real succes, peste 30.000 de oameni fiind prezenți pe parcursul celor 3 zile la concertele organizate. 
Analogue Festival, ultimul festival major de muzică al verii 2023, a oferit participanților un weekend de muzică, jocuri și experiențe de entertainment în mijlocul naturii. În cele trei zile de festival, pe scena principală a Analogue au urcat artiști români și internaționali: B.U.G. Mafia (cu un concert extraordinar, ce marchează 30 de ani de existență a formației), Delia (care va aduce pe scenă conceptul Rockadelia), John Newman, Selah Sue, Subcarpați, Tinie Tempah, Asian Dub Foundation, Kadebostany, Spike, Șatra B.E.N.Z., Vița de Vie, Byron, HVNDS, IDK, R.O.A., The Mono Jacks și Valeria Stoica. Pe cea de-a două scenă au urcat artiști tineri aflați în plină ascensiune: 7 Tears Ago, AFFE, Andra Pierșinaru, Anuelli, CEDY, Clubhaus Studio, DJ BVMSE, DJ Dreurescu, DJ Huston, DJ Tibi, DJ Wanderlust, Ivana Costache, PawPawPGR Rareș, PRBLM Kid Groșa, Rickardo Priceless, Serotone și Trupa Rana. „Aceștia din urmă sunt următoarea generație de headlineri – așa cum ne place să o spunem la Analogue Festival. Au fost selectați din peste 120 de aplicații ale unor tineri artiști la call-ul organizatorilor pentru un loc pe scena secundară a Analogue Festival. În premieră, trei dintre acești tineri artiști – Andra Pierșinaru, Trupa Rana și Clubhaus Studio – au fost ajuns în line-up în urma exprimării preferințelor publicului, în ordinea celor mai multe interacțiuni cumulate cu fanii (comment, like, share) de pe Facebook și Instagram”, a spus Alin Călinescu, managerul festivalului.

Acțiuni diversificate

Mai mult, în cele trei zile de festival, între orele 14:00 și 18:00 cei prezenți au putut lua parte la ateliere de string art (tablouri pe lemn create prin răsucirea unui fir de ață sau lână în jurul cuielor de pe o scândură). La atelierul din incinta festivalului, participanții au creat sigla Analogue pe o placă gigantică de lemn, cu dimensiunea de 2 m. De asemenea, participanții de toate vârstele s-au bucurat de jocuri gigant precum: Giant X&O, Giant Scrabble, Giant Domino, Giant Nu te supăra Frate, Giant Bubbles, Giant Twister, Giant Corn Hole și Giant Four in a row, în timp ce copiii se s-au distrat cu facepainting, baloane modelabile, jocuri Hula Hoop, dar și… o cursă în saci. Pe lângă acestea, ei au avut ocazia să experimenteze jocuri precum Ladder Toss sau un joc gigantic de aruncat la țintă.

Mulțumiri celor prezenți

În organizarea celui mai mare festival de muzică din Argeș, au fost implicați mai mulți factori locali. Astfel, la final, primarul Georgescu a trasnmis mulţumiri tuturor forţelor de ordine (poliţiştilor, jandarmilor, pompierilor și altor structuri implicate), care au asigurat permanent protecţia şi ordinea în zona Făgetu, artiștilor, sponsorilor, angajaților Centrului Cultural, ai Primăriei, ai SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL, firmei de pază, voluntarilor, reprezentanţilor mass-media pentru promovarea evenimentului şi, nu în ultimul rând, miilor de spectatori care au fost prezenţi în fiecare seară la spectacolele organizate. S.Mihai

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.