Bătut pe stradă de un necunoscut!

0
0



În timp ce mergea seara, pe strada Independnţei, din Piteşti un tânăr în vârstă de 26 de ani, a fost bătut de un necunoscut. Victima a reclamat totul la Poliţie iar oamenii legii reuşit să-l iden­tifice şi să-l reţină pe agresor. Indivi­dul este recidivist, fiind eliberat con­diţionat.


„Poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Piteşti, au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de loviri sau alte violențe și tu­lburarea ordinii și liniștii publice, şi au reţinut un bărbat de 29 de ani, din Pitești. Din cercetări s-a stabilit că, în seara zilei de 23 mai a.c., în timp ce se afla pe o stradă din Pitești, în urma unui conflict spontan, bărbatul ar fi agresat un tânăr de 26 de ani, din Lunca Corbului”, a precizat Mădălina Epure, purtător de cuvânt al IPJ Argeş. Oamenii legii au stabilit că autorul este Ionuţ Bogdan G., de 29 de ani, din Piteşti. Tânărul este recidivist, fiind eliberat condiţionat din ianuarie 2019, după o condamnare tot pentru loviri şi alte violenţe. Acesta locuieşte în apropierea locului unde a avut loc scandalul. În urma audierilor a reieşit că acesta s-a luat din senin de tânărul pe care l-a lovit fără vreun motiv. Nu îl cunoştea cei doi neavând un conflict anterior.
După administrarea probatoriului, Ionuţ Bogdan G. a fost reținut pentru 24 de ore, fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive. M. Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.