Parade moto, concursuri și concerte, la Festivalul Archangels FEST

0

În acest weekend, pe aerodromul din Topoloveni, va avea loc ediția a V-a a festivalului – Archangels FEST Topoloveni. 
Ajuns la cea de-a V-a ediție, festivalul organizat de Archangels MC Topoloveni, cu sprijinul Primăriei orașului Topoloveni, reușește să aducă anual peste 3.000 de persoane și astfel reușește să promoveze motociclismul, muzica live și tinerii artiști din comunitatea locală și națională.
Archangels FEST Topoloveni a apărut din dorința organizatorilor de a promova Argeșul la nivel național și de a oferi județului un eveniment moto&rock de amploare, la cele mai înalte standarde.
”Pe motoare ne simțim cel mai bine”
“Am iubit motorul de la vârsta de 14 ani și la nivel competițional, dar și la nivel de pasiune. Pe motoare ne simțim cel mai bine și, în același timp, într-o disciplină și o organizare alta decât ceea ce văd cei de pe stradă, mă refer la comportamentul unora dintre motocicliști. La noi, în cadrul cluburilor pe care le reprezentăm este cu totul și cu totul altceva. Și această a V-a ediție a festivalului ne dă posibilitatea să oferim oamenilor din zona Topoloveniului un program deosebit” a spus Gheorghiță Boțârcă, primarul orașului Topoloveni.

”Un model de urmat și de alte administrații”

“Avem o administrație județeană și locală deschisă la acest gen de parteneriate, și aici mă refer la Consiliul Județean Argeș și la Primăria Topo0loveni, un model care a început să fie urmat și de alte administrații de la nivelul țării, chiar în zona moto. O administrație deschisă la tineri, la altfel de muzică, la altfel de atmosferă, o atmosferă prietenească, curată” a declarat Andrei Grigore, organizator Archangels MC Topoloveni.
Programul festivalului:
VINERI, 1 septembrie:
Concerte, începând cu ora 17:00:
Vlad Bilous & Trei Generații
Myst
Sanctuar
White Mahala (ora 20:30)
BERE GRATIS (ora 22:00)
SÂMBĂTĂ, 2 septembrie:
Începând cu ora 10:00: ZBORURI cu avionul pentru participanți
Ora 14:00 PARADĂ MOTO
Ora 15:00: Concursuri moto cu premii
Concerte, începând cu ora 17:00:
7 Tears Ago
Hank Davison & Friends
Ska-nk
Trooper (ora 20:30)
HOLOGRAF (ora 22:00) M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.