5 accidente, 10 mașini avariate și 7 răniți!

0
  • Într-o oră și jumătate

Într-un interval relativ scurt, pompierii argeșeni au intervenit la cinci accidente produse în județul nostru. În cele 5 accidente au fost implicate 10 mașini și s-au înregistrat și victime. Persoanele accidentate, din fericire nu au suferit vătămări corporale grave.
Un accident rutier în care un autoturism a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un stâlp s-a produs într-o zonă din comuna Micești, satul Purcăreni.Au intervenit pompierii cu o autospecială pentru stingerea incendiilor și cu o ambulanță SMURD.S-a înregistrat o singură victimă, un bărbat în vârstă de 35 de ani, care a fost găsit conștient și neîncarcerat, însă prezenta un traumatism la cap și atac de panică. Acesta a fost stabilizat la fața locului și transferat la spital.

Două mașini s-au tamponat la Drăganu

Un alt accident rutier în care au fost implicate două autoturisme, o autoutilitară și un camion s-a produs în comuna Drăganu.Pompierii s-au deplasat la fața locului și au asigurat măsurile specifice de prevenire ale incendiilor, iar un echipaj SAJ a monitorizat o persoană de sex feminin, conștientă.

Trafic blocat la Căteasca

Alt accident rutier în care a fost implicat un autotren cu remorcă pe A1, s-a produs pe sensul Pitești – București, în localitatea Căteasca.Pompierii au asigurat măsurile specifice de prevenire ale incendiilor.Nu s-au înregistrat victime, însă traficul rutier a fost blocat complet pe respectivul sens de deplasare.

Bărbat rămas blocat în vehicul

Un alt eveniment rutier a fost anunțat în localitatea Țițești, s-a produs între 2 autoturisme.Au intervenit pompierii de la Detașamentul Mioveni cu o autospecială, alături de un echipaj SAJÎn localitatea Țițești, pompierii au intervenit pentru extragerea unei persoane de sex masculin, care era blocată în interiorul autoturismului și concomitent au asigurat măsurile specifice de prevenire ale incendiilor.Echipajul SAJ a preluat victima și a transportat-o, conștientă, la spital.

A fost nevoie de SMURD

Cel de-al cincilea eveniment rutier s-a petrecut în comuna Bascov, la ieșirea din pasaj, spre Drăganu.Și aici ai intervenit pompierii cu o autospecială de intervenție, o autospecială de descarcerare și ambulanță SMURD de prim ajutor calificat. În urma evenimentului au rezultat trei victime. Două dintre acestea au fost preluate și transportate la spital de două echipaje SAJ. Cea de-a treia a fost monitorizată de către paramedicii SMURD.

5 oameni au ajuns la spital

” În aproximativ o oră și jumătate, pompierii argeșeni au fost solicitați să intervină în cazul a 5 evenimente rutiere în care au fost implicate 10 autovehicule și au rezultat 7 victime. În urma monitorizării de către echipajele medicale, pentru 5 dintre victime a fost necesar și transportul ulterior la spital”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Argeș, Ionuț Tunaru.