Argeșeanul Viorel Dobrin, din nou campion mondial la skandenberg!

0

Viorel Dobrin, cel supranumit argeșeanul cu ”brațele de fier”, a dat din nou lovitura la Campionatul Mondial de Skandenberg. Sportivul originar din Poiana Lacului a devenit din nou campion mondial la categoria 85 kg – brațul drept și a obținut bronzul la brațul stâng.
Ediția cu numărul 44 a avut loc în Kazakhstan, la Almaty, în perioada 26 august – 3 septembrie și a reunit la start peste 1100 sportivi din 54 țări. Argeșul a fost reprezentat la această întrecere de trei sportivi de la clubul Armbenders Viorel Dobrin: Alin Nedelescu(Tineret), Andreea Dobrin(Senioare) și Viorel Dobrin(Seniori).
Dobrin: ”Nu mă voi opri aici”
”M-am antrenat foarte bine acest an, chiar dacă am avut o mică accidentare la brațul stâng. Am reușit să termin concursul pe poziția a treia. La bratul stâng, am câștigat în preliminarii împotriva vicecampionului mondial, kazahul Talgat Aktaev. Nu mă așteptam să urc pe podium la brațul stâng, eu fiind bine pregătit pe brațul drept, unde domin detașat categoria 85 kg, învingând în finală un sportiv din Statele Unite ale Americi. Sunt foarte bucuros că am reușit să cânte încă o dată imnul României. Este pentru a doua oară când devin campion mondial la brațul drept și rămân neînvins în circuit. Un real succes pentru Clubul Armbenders Viorel Dobrin, anul acesta fiind singurul club cu cele mai bune performanțe din țară: 10 medalii la Campionatul European, campionii Cupei României la Skandenberg, 2 medalii la Campionatul Mondial de seniori. Mulțumesc tuturor, familiei care a crezut în visul meu de a deveni campion mondial, dar nu mă opresc aici. Mulțumesc sponsorilor SC Cipcos Mar SRL, SC Imark Sistem SRL, Primăriei și Consiliului Local Poiana Lacului pentru sprijinul financiar. În clubul Armbenders Viorel Dobrin avem foarte mulți sportivi talentați, dar din lipsa fondurilor nu îi putem duce la multe competiții. Îmi doresc cu adevărat să devin campion mondial la ambele brațe în decursul aceleiași competiții. În luna octombrie voi participa la Jocurile World Combat Games din Arabia Saudită, echivalentul Jocurilor Olimpice. Vreau să urc pe podium și la această competiție și să termin anul în glorie” a spus Viorel Dobrin, proaspătul campion mondial. M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.