Criminal arestat după aproape o lună de zile!

0

Crimă înfiorătoare în comuna Schitu Goleşti, sat Valea Pechii! Un bărbat în vârstă de 43 de ani, din localitate, a fost găsit mort, la mijlocul lunii august, în propria locuinţă, pe trupul său fiind găsite cinci urme de răni provocate prin înjunghiere!
Grecu Marian în vârstă de 43 ani, a fost părăsit de soție. Aceasta ar fi plecat cu cei doi copii la amant, un cioban din zonă. Bărbatul ar fi intrat în depresie, iar despărțirea l-a aruncat în băutură. Surse din cadrul anchetatorilor ne-au dezvăluit faptul că această crimă ar fi avut loc în seara zilei de 15 august, de Sfânta Maria. Potrivit unor localnici, victima, Marian Grecu, ar fi băut cu mai multe persoane, iar la un moment dat de la chef s-a ajuns la ceartă apoi la crimă!

Înjunghiat de cinci ori

Bărbatul a fost înjunghiat de cinci ori: în abdomen, sub claviculă, în gât și la cap! Trupul neînsuflețit al lui Marian Grecu a fost găsit după patru zile de fratele acestuia care a dat alarma la 112. Cadavrul a fost găsit într-o stare avansată de putrefacţie, fiind transportat la morgă în vederea efectuări necropsiei. Vineri, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, împreună cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș, au continuat cercetările în dosarul penal privind săvârșirea infracțiunii de omor, și au reținut un bărbat de 42 de ani, din Schitu Golești, bănuit de săvârșirea faptei ce face obiectul cercetărilor.

De la o ceartă s-a ajuns la omor

Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 15 august a.c., pe fondul consumului de alcool, bărbatul în cauză ar fi înțepat cu un cuțit pe un consătean de 43 de ani, din aceeași localitate, leziunile producând decesul victimei. După administrarea de probatoriu, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș a dispus reținerea, pentru 24 de ore a bărbatului de 42 de ani, pe bază de ordonanță, urmând să fie prezentat în fața instanței cu propunere de arestare preventivă. Bărbatul de 42 de ani, din comuna Schitu-Golești, a fost prezentat de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș în fața instanței competente, iar Tribunalul Argeș a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. Bărbatul a fost încarcerat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.