26 de goluri în 6 meciuri la Liga 4!

0

Procentaj de peste 4 goluri pe meci în prima etapă a Ligii a IV-a la fotbal, din Argeș.
O nouă ediție a fotabalului județean a debutat în week-end în Argeș. La start s-au înscris doar 12 echipe, iar favorita la câștigarea campionatului și la promovare este fără doar și poate ACS Speed Academy Pitești, formație care s-a luptat și anul trecut pentru primul loc, dar a terminat a doua.
În cele 6 mecuri disputate în week-end s-au marcat numai puțin de 26 de goluri, ceea ce înseamnă o medie de peste 4 goluri pe meci. Partidele cele mai spectaculoase au fost la Domnești unde gazdele s-au impus cu 5-2 în fața CSC Suseni și la Lerești unde echipa din localitate a câștigat cu 6-2 în fața ACS Poiana Lacului.
În prrima etapă din Liga 4 au arbitrat și câțiva arbitri argeșeni care activează la Liga 1 și Liga 2, aceștia profitând de pauza comeptițională de la ligile superioare.
Astfel, la meciul Victoria Buzoiești – ACS Speed Academy terminat 1-2, a fost brigada care săptămâna trecută a oficiat la Târgoviște meciul internațional România U 20 – Cehia U 20 (scor 2-0).
La centru a fost Iulian Călin, iar la cele două margini Romică Bârdeș și Nicușor Marin. În acest meci echipa oaspte Spped, s-a impus cu 2-1 după ce la pauză a fost condusă cu 1-0, prin golul lui Tucă din minutul 32.
Piteștenii au egalat în minuutl 70 prin Andrei Marin și apoi au marcat golul victoriei în minutul 75 prin Ruță.
În minutul 81 Mihalache de la gazde a luat roșu după al doilea galben. Speed Academy și-a confirmat prin această victorie stautul de favorită la câștigarea campionatului. n
Antrenorul Iulian Crivac a folosit următoarea echipă: Mitroi – Păun, Negoiță, Ștefănescu, Marin – Piscanu, Tănase, Filip, Ayza – Albu, Dalu. Pe parcurs au mai intrat: Ruță, Georgescu, Ivanceanu, Stancu, Slavila.
Revenind la arbitrii care au oficiat, Robert Avram s-a aflat la meciul ASCS Domnești – CSC Suseni 5-2, iar Gheorghiță Bălan la CS Dacia Ștefănești – CS Mioveni 3-0. S.M.