5 morți din Argeș, în accidentul pe pe A1!

1

Un tragic accident rutier a avut loc în această dimineață pe A1, la kilometrul 17, la Ciorogârla. Din cercetările polițiștilor A1 a reieșit că un TIR a lovit un Fiat pe care l-a proiectat pe banda de urgență, apoi a izbit un Volkwagen și  l-a împins sub remorca unui TIR care circula pe banda 1. Autovehiculul de 8 +1 locuri a fost prins la mijloc între cele două TIR-ui. 5 persoane au murit. Toți cei decedați sunt angajați ai unei firme din județul Argeș. M.S,

”În cauza privind accidentul rutier produs pe Autostrada A 1-km 17, în zona localității Ciorogârla, revenim cu următoarele precizări:

În urma activităților specifice desfășurate, polițiștii au constatat faptul că, din impact a rezultat decesul a 5 persoane dintr-un autoturism si ranirea altor 2 persoane, respectiv șoferul unui tir și șoferul unui autoturism.

Persoanele rănite au fost transportate la spitale din București, pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.

Conducătorii celor 2 tiruri au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii Biroului de Poliție
Autostrada A1 București – Ramnicu Vâlcea efectuează cercetări în cadrul dosarului penal, deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, au transmis reprezentații Poliției Ilfov.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.