Șoferul a fugit de la locul accidentului

0

Un tânăr, în vârstă de 25 de ani, a provocat un accident rutier pe Aleea Spitalului, din Pitești, strada care duce către Spitalul Județean de Urgență Pitești, și a părăsit locul accidentului. Conducătorul auto cobora panta și se pare că a luat curba prea larg intrând în coliziune cu un autoturism care urca. După impact, tânărul vinovat a părăsit locul accidentului și a fost depistat după aproximativ 20 de minunte. Consumase alcool.
Accidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe Aleea Spitalului, din Pitești. Bogdan C. de 25 de ani, din Pitești, aflat la volanul unui Renault, cobora spre bulevardul Nicolae Bălcescu, atunci când a pătrus pe contraens și a lovit un Volkswagen condus din senul opus de Ștefan P., de 19 ani. În urma impactului ambele mașini au fost serios avariate. La Renault s-a rupt roata iar mașina și-a continuat deplasarea pe o distanță scurtă. Când autoturismul s-a oprit, Bogdan C. a coborât de la volan și a plecat. Celălat șofer a sunat la 112 și un echipaj de la Biroul Rutier Pitești a mers în zonă. Oamenii legii l-au găsit la locul accidentului numai pe unul dintre șoferii implicați, respectiv Ștefan P. și pasagera din mașina sa, Andreea V., în vârstă de 23 de ani, din Bascov.
Cei doi aveau leziuni ușoare și amândoi au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență Pitești de o ambulanță.

Consumase alcool înainte de urca la volan

Șoferul considerat vinovat de coliziune a fost depistat după aproximativ 20 de minute de la producerea accidentului, când se spune că s-ar fi întors la mașină. ”În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorilor auto, a rezultat că unul dintre conducătorii auto, respectiv cel de 25 de ani, se afla sub influența băuturilor alcoolice, valoarea rezulată în urma testării fiind de 0,28 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 și 338 din Codul Penal, iar permisul de conducere al celui în cauză a fost reținut, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație. Totodată, cel în cauză a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, precum și testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind negative”, au precizat reprezentații IPJ Argeș. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.