Meci de infarct, victorie de senzație!

0
  • FC Argeș Basketball – CSM Petrolul Ploiești 78-75 (15-30, 23-19, 20-9, 20-17)

FC Argeș Basketball a început cu dreptul noul sezon competițional. Piteștenii au reușit să se impună la o diferență de trei puncte, 78-75, în confruntarea cu CSM Petrolul Ploiești, de sâmbătă seară, de la Sala Polivalentă Pitești Arena.
Argeșenii au avut un început de meci de coșmar, iar la finalul primului sfert ploieștenii aveau un avans de 15 puncte. În actul secund, gazdele au început să mai reducă din handicap, CSM Petrolul Ploiești intrând la cabine cu un avans de 11 puncte, 49-38. După pauză, piteștenii s-a trezit la realitate, iar diferența de puncte a scăzut la 4, grație reușitelor lui Jevtovic. După 30 de minute de joc scorul era egal, 58-58.
În ultimul act al partidei, cele două echipe au alternat la conducere pe tabelă. Cu 24 de secunde până la final, FC Argeș conducea cu un punct. Funderburk a ratat următorul atac al ploieștenilor și Douvier a obținut două aruncări libere. Le-a marcat pe ambele și a adus victoria FC Argeș Basketball. Nikola Jevtovic a fost omul meciului cu 22 de puncte și 6 recuperări.
Raijon Kelly și Correy Allen au contribuit cu câte 14 puncte fiecare la victoria gazdelor, în timp ce Bryan Douvier și-a trecut în cont 11 puncte. Bogdan Popa a fost principalul remarcat al oaspeților, cu 19 puncte și 10 recuperări. Acesta a fost secondat de Funderburk Jr.(17 puncte) și Johnson Jr.(16 puncte).