Arestat după ce a înjunghiat un bărbat!

0

La două luni după ce au provocat un scandal în Câmpulung, doi bărbați au ajuns în arest fiind acuzați de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Aceștia au avut o dispută cu membrii unui cunoscut clan din oraș. În timpul încăierii unul dintre participanți a fost înjunghiat. Ieri, Judecătoria Câmpulung a emis un mandat de arestare preventivă pe numele celui care a folosit cuțitul.
Ancheta a fost făcută de polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, privind săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 21 spre 22 iulie, în timp ce în oraș aveau loc Zilele Municipiului Câmpulung, cei doi au agresat un alt bărbat, pe raza municipiului Câmpulung. Andrei Nicolae C., în vârstă de 28 și Constantin S., în vârstă de 30 ani, ambii din Câmpulung s-au luat la ceartă cu membri ai unui grup , cunoscut pentru comiterea multor infracțiuni cu violență. Indivizii s-au încăierat. Martorii au povestit că în timpul bătăii, Andrei Niclae C. a folosit un cuțit cu care a înjunghiat un adversar. Acesta nu a fost rănit grav, dar a ajuns la spital necesitând îngrijiri. Imediat după scandal, oamenii legii au reușit să-i identifice pe autori dar a durat ceva timp până când au strâns probe împotriva lor, mai ales că cei care ar fi putut să dea detalii despre întâmplare se fereau să vorbească.

Pistoale cu aer comprimat ridicate la percheziții

”Pentru administrarea probatoriului, în dimineața zilei de 25 septembrie a.c., polițiștii de investigații criminale, cu sprijinul polițiștilor criminaliști și al luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au efectuat două percheziții domiciliare la locuițele persoanelor bănuite de săvârșirea faptelor. În urma perchezițiilor, au fost identificate și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe obiecte contondente și două pistoale cu aer comprimat. După administrarea probatoriului, cei doi bărbați, de 28, respectiv 30 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentați în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive” au transmis reprezentanții IPJ Argeș. Se spune că oamenii legii au descoperit un adevărat arsenal în timpul descinderilor. Pe lângă pistoale și bâte, au ridicat mai multe cuțite, un baston cu elecroșocuri, boxuri metalice.

A mai fost condamnat

Ieri după-amiază, Andrei Nicolae C. a fost dus la Judecătoria Câmpulung cu propunerea arestării prevebtive. Instanța a ademis cererea și pe numle lui a fost emis un mandat pentru 30 de zile. Tânărul este cunoscut pentru ieirile lui agresive dar mai ales pentru problemele pe care le-a are cu drogurile. Acesta a fost condamnat la 8 luni închisoare, cu suspendare, pentru trafic de droguri în 2013, iar în 2020 a fost condamnat la 3 ani și 4 luni închisoare, cu executare, pentru tentativă de omor. Tânărul este eliberat condiționat. M.Sandu