A tâlhărit un șofer să-și plătească prostituata

0

Caz incredibil petrecut la Pitești! Un tâlhar a fost trimis în judecată, în luna septembrie, pentru o tâlhărie comisă în luna iulie a acestui an. Autorul a amenințat cu cuțitul un șofer și i-a cerut 50 de lei să plătească o prostituată. L-a obligat pe conducătorul auto să îl ducă pe strada unde își făcea veacul femeia de moravuri ușoare și apoi, i-a cer să-l ducăși acasă. Timp de aproximativ o jumătate de oră șoferul a fost nevoit să-i satisfacă tâlharului solicitările. Individul i-a furat telefonul și 650 de euro, bani pe care conducătorul auto îi avea pentru operația copilului. M.Sandu
Incidentul a avut loc pe 25 iulie 2023, în jurul orei 17.00. Conducătorul auto era la volan în mașina parcată când s-a pomenit că pe scaunul din dreapta a urcat un individ pe jumătate dezbrăcat, având pe el numai pantaloni. L-a amenințat cu un cuțit și i-a spus să facă tot ce-i cere că este drogat. Șoferul s-a temut că agresorul o să-i înfigă cuțitul în gât și a făcut întocmai ce i s-a cerut. Atacatorul i-a mărturisit că a fost la o prostituată care l-a satisfăcut, dar nu a avut bani să o plătească și i-a oprit tricoul. Ca să-l recupereze trebuia să-i dea femeii 50 de lei, bani pe care i-a cerut de la șofer. Mai mult, l-a pus pe om să-l ducă cu mașina pe strada Depozitelor ca, din banii obținuți prin amenințare, să o plătească pe prostituată. După ce și-a primit înapoi tricoul, i-a cerut conducătorului auto să îl ducă acasă. „Persoana vătămată a menționat că inculpatul a ținut cuțitul în mâna stângă, îndreptat către aceasta cât timp era la volan și că inculpatul l-a apropiat inclusiv de gât și de corp, dar că nu a atins-o, iar când se aflau în zone aglomerate, inculpatul a avut grijă să țină cuțitul coborât, între scaune, pentru a nu fi văzut”, scrie în rechizitoriul întocmit de procurori.

A furat banii pentru operația copilului

Tâlharul i-a luat telefonul mobil șoferului și 650 de euro din portofel. Șoferul ostatic l-a rugat pe agresor de mai multe ori să nu îi ia banii, pentru că îi trebuie pentru operația copilului său. Tâlharul i-a promis că îi va returna banii când va ajunge la destinație. Pe drum, acesta a folosit telefonul furat și a vorbit cu cineva. Când a ajuns la Mărăcineni, i-a cerut victimei să oprească. A coborât și a fugit către calea ferată din apropiere, având asupra sa banii și telefonul mobil. Polițiștii au stabilit că autorul este un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Mărăcineni. Au întocmit pe numele lui dosar penal pentru lipsire de libertate în mod ilegal și tâlhărie calificată. În timpul anchetei, autorul a recunoscut faptul că a furat telefonul și banii dar a negat că ar fi folosit un cuțit cât și amenințările. Dosarul a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Piteti. Dacă va fi găsit vinovat autorul riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 3 la 10 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.