Eugen Beza: ”Nu înțeleg de ce arbitrajele sunt subiective și nu obiective!”

0

La finalul partidei cu CSC Șelimbăr, terminată la egalitate, 0-0, antrenorul echipei FC Argeș s-a declarat nemulțumit de rezultatul final. Eugen Beza consideră că alb-violeții ar fi meritat să se impună, având în vedere ocaziile pe care le-au avut elevii săi.
Tehnicianul echipei argeșene a fost deranjat și de maniera de arbitraj a centralului Iulian Dima, cavalerul fluierului lăsând jocul liber la trei faze controversate în care se putea da penalty pentru piteșteni. ”Nu mă mulțumește acest punct pentru că am făcut un joc bun, în compania unei echipe care își merită locul în clasament. Țin să-i felicit pe băieți pentru atitudine și pentru modul în care au respectat planul tactic. Am întâlnit liderul clasamentului, însă astăzi nu au avut un șut pe poartă. Ca joc, sunt mulțumit mai ales de repriza a doua, parțial și de prima. În prima repriză am avut moment când nu am jucat cum ar fi trebuit. La pauză lucrurile s-au reglat, iar apoi am dominat copios adversarul. Am avut ocazii imense, inclusiv acel penalty neacordat. Faptul că suntem la un punct de play-off trebuie să ne dea încredere. În această perioadă vom lucra foarte mult pe factorul mental. Jucătorii sunt afectați după un rezultat ca acesta. Au avut victoria în mână. Trebuia să o băgăm și noi în poartă… La un moment dat, adversarul a scos și de pe linia porții” a spus Eugen Beza.

”Să ni se dea ce este al nostru!”

Principalul grupării din Trivale consideră că FC Argeș este defavorizată constant de arbitri: ”După meci, băieții erau foarte afectați de decizia de a nu primi penalty la cel puțin una dintre fazele controversate, cu toate că lucrurile au fost clare. Atunci când joacă FC Argeș, nu înțeleg de ce arbitrajele sunt subiective și nu obiective! Noi ne doream enorm să ajungem pe locurile de play-off. Veneam după o perioadă bună, o perioadă de creștere. Asta s-a văzut și în joc, am pus o presiune constantă pe adversar și ar fi trebuit să câștigăm. Nu aș vedea logica de ce FC Argeș ar fi vânată de arbitri, însă dacă am face un colaj cu toate situațiile pe care le-am avut contra noastră, pot spune că suntem printre echipele defavorizate de arbitri. Astăzi, bomboana pe colivă a fost acel penalty neacordat. Nu cerem altceva decât să primim ce este al nostru” a încheiat Beza.