Meci internațional de futsal în orașul nostru

0
  • România – Țările de Jos, la Sala Polivalentă Pitești Arena!

Reprezentativa de futsal a României continuă în această lună seria meciurilor de calificare pentru turneul final FIFA Futsal World Cup 2024.
Tricolorii vor întâlni astăzi, de la ora 18.30, la Sala Polivalentă Pitești Arena, reprezentativa Țărilor de Jos. Pentru cocheta arenă din orașul nostru care a găzduit partide internaționale de handbal și baschet, meciul de futsal este o premieră. Accesul publicului se va face în baza biletelor cu valoare zero. Acestea se găsesc online, pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro. De asemenea, acestea vor fi disponibile și la casieria arenei din Pitești, în ziua meciului, începând cu ora 11:00.

Pe locul 2 în grupă

Partida de la Pitești contează pentru etapa a treia a Grupei A a Elite Round-ului FIFA Futsal World Cup 2024. În aceeași zi de vineri, 6 octombrie, de la ora 19:00, la „Baku Sports Palace” din Baku se va juca cealaltă partidă din Grupa A: Azerbaidjan – Kazahstan. În acest moment, clasamentul Grupei A după două etape arată astfel: 1. Kazahstan 3p; România 3p; 3. Azerbaidjan 3p; 4 Țările de Jos 0p.

Prima clasată merge la Campionatul Mondial

Prima clasată din cele cinci grupe se va califica direct la Campionatul Mondial. Cele mai bune patru locuri secunde din cele cinci grupe ale Elite Round-ului vor susține o dublă de baraj pentru ultimele bilete la competiția ce va fi găzduită anul viitor, 14 septembrie – 6 octombrie 2024, de Uzbekistan.
Lotul României pentru „dubla” cu Țările de Jos:
Portari: Petrișor Toniță (CS United Galați), Theodor Lungu (CFR Timișoara)
Jucători de câmp: Valentin Ilaș (CFR Timișoara), André Luis Sasse (FK Chrudim / Cehia), Paulo Josué Letra Costa Ferreira (CD Póvoa / Portugalia), Felipe Pinto Viana de Oliveira (Kazma Futsal Club / Kuwait), Darius Nastai, Sávio Valadares, Sergiu Gavrilă (toți trei CSM Deva), Mánya Szabolcs (Sepsi SIC Sfântu Gheorghe), István Hadnagy, Iszlai Richárd (ambii FK Odorheiu Secuiesc), Daniel Araujo, Vlăduț Dudău, Andrei Crăciun (toți trei CS United Galați)
Antrenor: Kacso Endre
Iată programul naționalei României:
• 6 octombrie: România – Țările de Jos, „Pitești Arena” – Pitești, ora 18:30
• 8 octombrie: plecare spre Țările de Jos
• 10 octombrie: Țările de Jos – România, „Topsportcentrum” – Almere

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.