S-a prăbușit cu mașina de pe pod

0

Un bărbat în vârstă de 60 de ani, din comuna Călinești, și-a găsit sfârșitul după ce a pierdut controlul mașinii pe care o conducea, a lovit o glisieră și s-a prăbușit în gol de la circa 10 metri. Accidentul mortal a avut loc pe DJ 703 B, recent modernizat. Șoferul s-a prăbușit cu mașina de pe un pod. Cel care a sunat la 112 a văzut bucăți de faruri împrăștiate pe șosea și glisiera ruptă, astfel și-a dat seama că a avut loc un accident. M.Sandu
Tragedia s-a petrecut între Cireșu și Șerbănești, pe DJ 703 B, în cursul nopții. Un șofer aflat în trafic, în jurul orei 3.00, a văzut că pe șosea a rămas un șir de ciorburi de far și bucăți din bară. A observat glisiera ruptă și a oprit. A văzut mașina prăbușită la circa 10 metri. Polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Topoloveni și pompierii au mers la fața locului. Reprezentanții ISU Argeș l-au găsit pe conducătorul auto încarcerat. Bărbatul era mort. Oamenii legii l-au identificat pe șofer ca fiind Ilie M., de 60 de ani, din comuna Călinești. Când a avut loc nenorocirea, bărbatul se îndrepta dinspre Căteasca spre Rociu. A ajuns într-o curbă și atunci a pierdut controlul volanului, a izbit balustrada metalică de pe marginea podului și a căzut în gol de la 10 metri. În timpul cercetărilor oamenii legii nu au găsit urme de frânare pe carosabil. Nimeni nu știa de cât timp avusese loc evenimentul tragic.

Pleca noaptea la serviciu

Drumul pe care a avut loc accidentul este recent modernizat și nu de puține ori au avut loc accidente cauzate de viteza excesivă pe DJ 703 B. Nu se știe dacă Ilie M. a pierdut controlul mașinii din cauza vitezei sau pe fondul unor afecțiuni medicale. Oamenii legii au luat legătura cu soția șoferului și au aflat că acesta pleca noaptea în jurul orei 2.00, la serviciu, la o firmă de transport. Așa s-a întâmplat și în noaptea de luni spre marți când a avut loc nenorocirea. Bărbatul este fost cadru militar și era pensionar al Ministerului Apărării Naționale, fiind cadru militar în rezervă, dar lucra și la o firmă privată. Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Argeș pentru autopsia care va stabili cauza decesului.
Oamenii legii continuă cercetările pentru a se stabili cu certitudine împrejurările în care a avut loc accidentul.