Judoka de la CSM Pitești, campioni naționali!

0

Acum câteva zile, la Izvorani a avut loc finala Campionatului Național de Judo pentru juniori Under 21, întrecere la care au luat startul cei mai buni sportivi din țară. Orașul nostru a fost reprezentat la acest concurs de judoka de la Clubul Sportiv Municipal Pitești. M.D.
La finalul competiției, sportivii argeșeni au obținut rezultate foarte bune. Astfel, echipa CSM Pitești-A a obținut medalia de aur prin Andrei Anghel, Alexandru Preda (categoria 66 kg), Andrei Buga(categoria 73 kg), Fabian Iorga(categoria 81 kg), Alexandru Sibișan(categoria 90 kg) și Darius Georgescu(categoria +90 kg).
De asemenea, echipa CSM Pitești-B a obținut medalia de bronz prin Ionuț Răducanu(categoria 66 kg), Bebe Bădiceanu, Ionuț Viscol(categoria 73 kg), Claudiu Pielaru(categoria 81 kg), Alexandru Dincă și David Mitran, la categoria 90 kg. Clasamentul final a regăsit CSM Pitești-A pe locul I, LPS CSS Bihorul Oradea pe locul II și pe CSM Pitești-B și CSM București-B pe locul III.

Pe podium și la Ne-Waza

La Campionatul Național de Judo Ne-Waza, sportivii legitimați la CSM Pitești au obținut cinci medalii, dintre care 2 de aur, 2 de argint și 1 de bronz. Medaliile de aur au fost câștigate de Florina Bădiceanu(categoria 52 kg) și Alexandru Sibișan(categoria +81 kg), iar cele de argint de Nicoleta Grigore(categoria +63 kg) și Darius Georgescu(categoria +81 kg). Pe ultima treaptă a podiumului a urcat Fabian Iorga(categoria 81 kg).
Sportivii de la clubul din Ștrand sunt pregătiți de antrenorii Valentin Ioniță, Cornel Pălărie și Alina Cheru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.